ZALO Queen set

Recenzija proizvoda: Queen G-Spot PulseWave™ Vibrator – ZALO

Na prvi pogled, ZALO Queen G-spot vibrator izgleda kao običan vibrator za G-točku. Tijelo je uglađeno i nježno zakrivljeno prema vrhu, poput mnogih vibratora za G-točku. S druge strane je ukrašen otmjenim zlatnim ukrasom oko baze s malim Swarovski kristalom. Ova igračka za seks može vibrirati, pulsirati, zagrijavati se i pretvoriti u zračni stimulator klitorisa pomoću silikonskog nastavka. Po svemu sudeći, ZALO Queen set je vrhunska igračka, a što sve možete očekivati od nje saznajte u ovoj recenziji proizvoda.

Značajke Queen ZALO vibratora

Pulsiranje i vibriranje

Na zakrivljenom vrhu, kružne linije označavaju mjesto pulsiranja koje je prekriveno tankim fleksibilnim silikonom. Sa svakim pulsom stvara se mali brežuljak, a sve se događa vrlo brzo – čak do 75 puta u sekundi.

Vibrirajući motor je smješten nešto niže od pulsirajućeg motora na vrhu i pruža osam načina vibriranja, što ZALO Queen vibrator čini višefunkcionalnim. Kad stavite silikonski nastavak, ovaj vibrator se pretvara u zračni stimulator klitorisa.

Nastavak za stimulaciju klitorisa

ZALO Queen set uključuje vibrator sa silikonskim nastavkom za zračnu stimulaciju klitorisa usisavanjem. To je fleksibilna navlaka koju je uz pomoć malo lubrikanta vrlo lako navući na vibrator. Uz značajku pulsiranja i postavljenu navlaku, stvara se usisna komora, slično kao kod drugih zračnih stimulatora za klitoris.

Grijanje

ZALO Queen ima funkciju grijanja. Pritiskom na gumb na dršci vrlo brzo će se ugrijati na ugodnih 42°C.

Glasnoća

Vibracije su visoke i umjereno bučne, ali kad se uključi i funkcija pulsiranja, Queen ZALO vibrator postaje znatno glasniji.

Tipke za kontroliranje funkcija ZALO Queen vibratora za G-točku

Kako koristiti ZALO Queen set?

Standardna upotreba

 • ZALO Queen ima tri gumba. Sa svake strane zlatnog ukrasa u obliku slova S po jedan gumb, a treći gumb se nalazi na samom vrhu.
 • Za otključavanje putne brave, pritisnite A i B istovremeno i držite tri sekunde. Isto trebate napraviti kada želite zaključati vibrator, kako se slučajno ne bi uključio u torbi na putovanju.
 • Tipka A služi za uključivanje vibratora. Još jednim pritiskom aktivirat ćete pulsiranje vrha vibratora, a ako nastavite pritiskati A, prolazit ćete kroz više razine pulsiranja, a zatim kroz neke uzorke pulsiranja.
 • Pritiskom na tipku B aktivirat ćete vibracije, a istom tipkom možete birati različite načine vibriranja i uzorke.
 • Pulsiranje i vibriranje moguće je koristiti istovremeno.
 • Za isključivanje pritisnite tipku A i držite tri sekunde

Grijanje

 • Tipka C kontrolira funkciju grijanja.
 • Kada uključite ZALO Queen pritiskom na gumb A, pritisnite gumb C.
 • Tipka C će početi treperiti, a vibrator se zagrijati, većinom u gornjem dijelu.
 • Ponovnim pritiskom na C možete isključiti grijanje.

Korištenje silikonskog nastavka

 • Naravno, htjeti ćete iskoristiti sve značajke ZALO Queen seta uključujući i zračnu stimulaciju klitorisa. Tijelo vibratora prije stavljanja navlake namažite s malo lubrikanta jer se bez maziva stvara preveliko trenje.
 • Zatim, za funkciju pulsiranja pritisnite tipku A i birajte željeni intenzitet

Napomena: ZALO Queen set možete povezati s pametnim telefonom pomoću aplikacije Zalo Remote. Povezivanje s pametnim telefonom omogućit će vam dodatne funkcije kao što je vibriranje u ritmu glazbe.

Ambalaža ZALO Queen set

Ambalaža ZALO Queen seta

ZALO se izdvaja iz gomile svojim fantastičnim dizajnom pakiranja. Pakiranje je zlatno crne boje, elegantno i kvalitetno s likom kraljice Kleopatre i drugim motivima drevnog Egipta.

Unutar pakiranja nalazi se ZALO Queen G-spot vibrator, silikonski nastavak za stimulaciju klitorisa, USB kabel za punjenje, lijepa srebrno zlatna torbica sa satenskom uzicom, knjižica s uputama za korištenje, uzorak lubrikanta na bazi vode i jednogodišnju jamstvenu karticu.

Materijal i njega

ZALO Queen set napravljen je od kvalitetnog silikona. Otporan je na prskanje i može se oprati tekućom vodom i sapunom, ali nije preporučljivo potpuno ga uroniti u vodu. Također, izbjegavajte ispiranje priključka za punjenje sa stražnje strane igračke.

Ukupan dojam ZALO Queen seta

ZALO Queen set je svestrana igračka za seks i mnogo toga pruža: grijanje, vibracije, stimulaciju G-točke, stimulaciju klitorisa i povezivanje s pametnim telefonom.

Iako je ovo zaista dobra i kvalitetna seksualna igračka s više funkcija, prvenstveno je vibrator za G-točku, stoga stimulacija klitorisa nije tako impresivna. Međutim, za žene koje vole slabiji intenzitet stimulacije klitorisa i savršenu stimulaciju G-točke, ZALO Queen set je odličan izbor.

Podijeli s prijateljima