Korištenje Rabbit vibratora

Rabbit vibratori veoma su popularni i najčešći izbor žena koje traže seks igračku za dvostruku stimulaciju. Dok je većina igračaka za žene namijenjena stimulaciji samo jedne točke, korištenje Rabbit vibratora pruža dvostruko više, vanjsku i unutarnju stimulaciju. Dvostruka stimulacija čini Rabbit vibratore savršenima za kombinirane orgazme i definitivno su najbolji vibratori za žene koji će olakšati postizanje vrhunca. Korištenje Rabbit vibratora svaki put će izazvati intenzivne orgazme, a u nastavku vam donosimo vodič za korištenje rabbit vibratora, koji vam može pomoći izvući najbolje iz njega.

Hoću li uživati u korištenju Rabbit vibratora?

Naravno! Iako je svaka žena drugačija, korištenje Rabbit vibratora zadovoljit će potrebe većine žena. Ako volite penetrativan seks i vanjsku stimulaciju klitorisa u isto vrijeme, Rabbit vibrator je najbolji izbor za vas. No, kako odabrati najbolji Rabbit vibrator i što trebate uzeti u obzir pri kupnji?

Vodič za korištenje Rabbit vibratora

Korištenje Rabbit vibratora isprva može biti previše intenzivno iskustvo, stoga pročitajte nekoliko savjeta za korištenje Rabbit vibratora koji će pomoći da zavolite svoju novu seks igračku.

1. Opustite se

Prvi korak pri korištenju Rabbit vibratora je opuštanje. Opustite cijelo tijelo i odvojite dovoljno vremena za to. Prije nego umetnete Rabbit vibrator u vaginu, podignite razinu seksualnog uzbuđenja. To će vam pomoći da iskustvo korištenja Rabbit vibratora bude ugodno već prvi prvoj upotrebi.

Kad dosegnete određenu razinu uzbuđenja, umetnite vibrator dok je isključen, a zatim ga uključite kad budete spremni. Ako ste odabrali Rabbit vibrator s nekoliko opcija stimulacije, krenite od najmanjeg intenziteta i polako istražujte njegove mogućnosti povećanjem i kombiniranjem funkcija.

2. Koristite lubrikant

Ako koristite Rabbit vibrator od silikona važno je da nabavite i lubrikant na bazi vode, s obzirom da drugi lubrikanti na bazi silikona ili ulja mogu oštetiti silikon. Lubrikant će korištenje Rabbit vibratora učiniti još ugodnijim iskustvom i pomoći vam da maksimalno uživate u dvostrukoj stimulaciji koju pruža.

3. Eksperimentirajte s različitim položajima

Korištenje Rabbit vibratora moguće je u različitim pozama. Možete ga koristiti čak i bez ruku ili ga lagano pomicati, a sve to možete raditi u različitim položajima. Isprobajte sve, na koljenima, doggy style… što god vam se čini ugodnim!

Vodič za korištenje rabbit vibratora

Kako očistiti Rabbit vibrator?

Čišćenje Rabbit vibratora nakon korištenja je jednostavno, pogotovo ako ste nabavili vodootporni Rabbit vibrator. Topla voda i nježni sapun bit će dovoljni, a za maksimalnu higijenu preporučujemo da koristite sprej za čišćenje seksualnih igračaka.

Nakon čišćenja vibratora, nježno ga tapkajte čistim ručnikom i uvjerite se da je potpuno suh prije nego ga pospremite. Također, važno je da ga pospremite na čisto mjesto, kako biste spriječili taloženje prašine i drugih nečistoća.

Osim čišćenja, seksualne igračke od silikona dobro je njegovati posebnim prahom za obnovu i održavanje kako bi spriječili površinska oštećenja i osigurali dugačak vijek trajanja.

Podijeli s prijateljima