Vibrirajuće jaja - Kako koristiti vibrirajuća jaja

Vibrirajuća jaja ili ljubavna jaja, male su seksualne igračke na daljinsko upravljanje koje se mogu koristiti za vaginalnu, ali i analnu stimulaciju ili ih čak možete diskretno nositi u gaćicama. Zahvaljujući svojoj veličini ovo su odlične igračke za javnu, ali diskretnu partnersku igru koje će uzbuditi oba partnera izvan svake mjere.

Vibrirajuća jaja možete koristiti i na drugim erogenim zonama koje uključuju:

 • Stidne usne
 • Klitoris
 • G-točka
 • Prostata
 • Bradavice
 • Anus
 • Unutarnja strana bedara
 • Vrat
 • Trbuh

Postoji bezbroj načina (i mjesta) za korištenje vibrirajućih jaja, što ih čini svestranim i iznimno zabavnim za igru. Vibrirajuća jaja jednostavna su za korištenje sa ili bez partnera, a u ovom članku objasnit ćemo sve što trebate znati o vibrirajućim jajima i kako ih koristiti.

Što je vibrirajuće jaje?

Vibrirajuća jaja su seksualne igračke oblikovane poput jajeta s uzicom na kraju za lakše vađenje. Takva ljubavna jaja mogu se koristiti i za analnu stimulaciju, a ona koja nemaju uzicu za vađenje ne bi se trebali umetati u anus ili vaginu, već koristiti samo za vanjsku stimulaciju klitorisa, vulve i drugih erogenih zona.

Vibrirajuća jaja često dolaze s brojnim značajkama koje mogu uključivati:

 • Više brzina i intenziteta vibracija
 • Unaprijed postavljeni uzorci vibracija
 • Pulsiranje sinkronizirano s glazbom ili ambijentalnim zvukom
 • Teksturirana površina
 • Kontrola putem pametnog telefona i daljinskog upravljača
 • Upotreba na velim udaljenostima (samo s internetskom vezom)
 • Vodootpornost
 • Punjiva baterija

Vibrirajuća jaja su malih dimenzija, lako stanu u dlan, što ih čini idealnim za sve koji traže diskretan vibrator koji mogu ponijeti sa sobom na put.

Koliko su glasna vibrirajuća jaja?

Možda mislite da će vibrirajuća ljubavna jaja, budući da su mala, biti tiha. Iako to ponekad može biti slučaj, nije uvijek tako. Neki od najmanjih vibratora mogu biti među najglasnijima. Uz to, ako vibrirajuće jaje koristite za vanjsku stimulaciju bit će još glasnije nego kad ga umetnete u vaginu ili anus.

Naravno, važno je napomenuti da vibrirajuća jaja nisu toliko glasna da će probuditi ukućane. Jednostavno samo nisu najtiše seksualne igračke.

Cijena vibrirajućih ljubavnih jaja

Cijena vibrirajućih jaja može varirati ovisno o njihovoj jednostavnosti ili broju značajki koje nude, a postoje vibrirajuća ljubavna jaja koja odgovaraju svakom budžetu.

Kako koristiti vibrirajuća jaja

Postoji mnogo načina za korištenje vibrirajućih jaja. Možete ih koristiti za vanjsku stimulaciju vulve i klitorisa, a ako imaju špagu za izvlačenje, sigurni su i za unutarnju stimulaciju vagine ili anusa.

Ako prvi put koristite vibrirajuće jaje, mogli biste se iznenaditi koliko jaki mogu biti — i koliko brzo vas mogu dovesti do orgazma.

Vibrirajuća jaja možete koristiti za:

 • Masturbaciju
 • Igru s parterom
 • Penetrativni seks
 • Vanjsku stimulaciju vulve, klitorisa, bradavica
 • Unutarnju stimulaciju vagine ili anusa (ako postoji uzica za lako izvlačenje)
 • Stimulaciju testisa, penisa i drugih erogenih zona

Bez obzira na koji dio tijela želite usmjeriti stimulaciju, vibrirajuća jaja omogućuju fantastične orgazme svaki put.

Kako parovi mogu koristiti vibrirajuća jaja?

Zahvaljujući njihovoj svestranosti i daljinskom upravljaču, parovi mogu koristiti vibrirajuća jaja dok su zajedno na spoju i kod kuće među plahtama.

Za diskretnu javnu igru, vibrirajuće jaje jedan partner može nositi u gaćicama, dok drugi partner rukuje daljinskim upravljačem. Diskrecija u javnosti može biti još i veća ako imate vibrirajuće jaje s aplikacijom, jer će se činiti da partner koji upravlja vibratorom skrola po svom telefonu.

Vibrirajuća ljubavna jaja odlične su igračke za stimuliranje erogenih zona tijekom seksa. Pokušajte upotrijebiti vibrirajuće ljubavno jaje na svom partneru, dodirujući mu bradavice, unutarnju stranu bedara i sl.

Kako koristiti vibrirajuće jaje za masturbaciju?

Vibrirajuće seksualne igračke podižu masturbaciju na potpuno novu razinu, a vibro jaja nisu iznimka. Za početak, pokušajte kliziti vibrirajućim ljubavnim jajetom preko bradavica i unutarnje strane bedara kako biste potaknuli svoje uzbuđenje.

Stručni savjet: lubrikant će omogućiti lako klizanje i pružiti osjećaj poput stimulacije jezikom.

Ako ste nabavili vibrirajuće jaje s uzicom za izvlačenje, možete ga umetnuti vaginalno ili analno i pomoću daljinskog upravljača kontrolirati intenzitet vibracija i kombinirati različite uzorke.

Kako koristiti egg vibrator tijekom seksa?

Sve dok položaj dopušta ruci da ga drži na mjestu, vibrirajuće ljubavno jaje može pružiti izvrsnu stimulaciju klitorisa tijekom vaginalnog i analnog seksa. Naravno, ako vibrirajuće jaje ima uzicu za izvlačenje, možete ga staviti u vaginu ili anus i uživati u “dvostrukoj penetraciji”.

Jednu važnu stvar morate upamtiti, koja vrijedi za sve seksualne igračke: nemojte koristiti vibrirajuće jaje analno i zatim vaginalno ako ga prethodno ne očistite.

Trebate li koristiti lubrikant?

Lubrikanti čine igru sa seksualnim igračkama boljom, dopuštajući igračkama da klize po koži i lakše se umetnu u vaginu ili anus. Ovisno o materijalu vibrirajućeg ljubavnog jajeta možete odabrati lubrikant na bazi vode ili silikona.

Ako je vibrirajuće jaje napravljeno od silikona, za žene preporučujemo PJUR Woman vodeni lubrikant, a ako je napravljeno od drugih materijala možete nabaviti i PJUR Woman silikonski lubrikant.

Zaključak

Vibrirajuća ljubavna jaja savršena su za stimulaciju cijelog tijela i mogu se nositi (ili koristiti) bilo gdje. Dobre stvari dolaze u malim pakiranjima i s ljubavnim jajetom u ruci, bit ćete na dobrom putu prema gromoglasnim orgazmima.

Podijeli s prijateljima