Temu Rose stimulator - Krivotvorene seksualne igračke

Isplati li se kupiti seksualne igračke s Temu aplikacije?

Temu aplikacija je već dugo vrlo popularna u svijetu, a nedavno je krenula u osvajanje i Hrvatskog tržišta. Njihov model poslovanja je jednostavan. Niskim cijenama ostvaruju veliku prodaju i grade masivnu bazu kupaca, odnosno bazu vaših osobnih podataka. Na Temu aplikaciji možete kupiti gotovo sve krivotvorine na koje pomislite pa ne čudi da možete kupiti i krivotvorene seksualne igračke, a među njima i Rose stimulator klitorisa – i to fakat jeftino!

Krivotvorene seksualne igračke – Temu Rose stimulator

Temu aplikacija u ponudi ima velik broj jeftinih seksualnih igračaka, a stimulator klitorisa u obliku ruže je jedna od njih.

Rose stimulator za klitoris jedna je od najpopularnijih seksualnih igračaka za žene. Koristi zračnu tehnologiju usisavanja i gotovo sve žene, koje su isprobale ovaj stimulator, imaju samo riječi hvale za njega. Malenog je i kompaktnog dizajna u obliku ruže, ima deset funkcija, vodootporan je, napravljen od medicinskog silikona i to nije sve. Popisu kvaliteta Rose stimulatora svašta se još može dodati.

Cijena Rose stimulatora

Jedan jedini Rose stimulator je “original” i njegova redovna cijena na službenoj web stranici je $59,99, a u trenutku pisanja ovog članka, The Original Rose Toy stimulator bio je na sniženju, pa je cijena iznosila $36,99.

Kao i svaki drugi proizvod i ružicu proizvode mnogi drugi proizvođači, pa tako, na primjer u Kinky sex shopu, možete pronaći Mia Rose stimulator po cijeni od 44 €.

Cijena Temu Rose stimulatora

Cijena stimulatora u obliku ruže, jednog od najprodavanijih stimulatora za žene, na aplikaciji Temu iznosi samo 6,11 €. Sumnjivo. Jaaaako sumnjivo!

U čemu je kvaka? Kako je moguće da je jedna od najpopularnijih i najboljih seksualnih igračaka tako jeftina?

Temu Rose stimulator – Krivotvorina štetna za zdravlje

Jednostavnom pretragom na internetu pronašli smo mnogo članaka o Temu aplikaciji i kvaliteti proizvoda koje prodaju, ali zanimala nas je posebno “ružica” pa smo potražili članke i pokušali doznati nešto više o kvaliteti Rose stimulatora koji možete kupiti na Temu aplikaciji.

Jedan od rezultata pretraživanja, koji ne možemo izostaviti, je upravo članak na web stranici rosetoyofficial-us.com koji objašnjava zašto je Rose stimulator na aplikaciji Temu tako jeftin. Napravljen je od materijala koji sadrže kemikalije štetne za zdravlje i radi se o krivotvorini.

Recenzije korisnika

Recenzije korisnika za Rose stimulator na aplikaciji Temu urnebesne su na svim jezicima koje Temu aplikacija podržava. Očito je da su “fake” i na Francuskom jeziku i na Engleskom i na Hrvatskom.

U video osvrtu Instagram korisnica Marissa Silva (ThatToyGirl) govori kako je pronašla mnoštvo krivotvorina u ponudi Temu web shopa i izvodi zaključak koji običnom korisniku može promaknuti: Na Temu aplikaciji ne možete kupiti ni jedan proizvod nekog poznatog brenda.

Pametnom dosta! Zar ne? 😉

Materijali štetni za zdravlje

Rose Toy Official US u svom članku ističe i zabrinutost o zdravstvenoj sigurnosti materijala Rose stimulatora koji možete nabaviti na Temu aplikaciji.

Krivotvorene igračke, uključujući Temu Rose stimulator, sadrže kemikalije štetne za tijelo. Studija provedena nad nekoliko krivotvorina kupljenih na Temu aplikaciji otkriva prisutnost kemikalije Bisphenol A (BPA) i boje na bazi olova. Ovi materijali, posebno kad se nalaze u seksualnim igračkama, predstavljaju ozbiljan rizik za zdravlje.

Najvažnija stvar kod bilo kojeg proizvoda, a posebno kod onog namijenjenog za intimnu upotrebu, jest materijal. Jeftine krivotvorene seksualne igračke poput onih za 6 € u Temu shopu, za koje ne možete niti pronaći naziv proizvođača na stranici, gotovo sigurno nisu napravljene od materijala sigurnih za zdravlje.

Isplati li se kupiti seksualnu igračku na Temu?

Niska cijena proizvoda na Temu aplikaciji sigurno je privlačna mnogim kupcima, ali to je zamka!

Iako neke seksualne igračke mogu biti povoljnije od drugih, niska cijena poput ove od 6 € za Rose stimulator, jednostavno nije realna. Realno je da se u ovom i mnogim drugim slučajevima radi o krivotvorini koja ne zadovoljava visoke zahtjeve kvalitete i sigurnosti materijala, koje većina ozbiljnih sex shopova u Hrvatskoj veoma ozbiljno shvaća, jer se radi o zdravlju njihovih kupaca.

I Temu tvrdi da je njihova ružica napravljena od medicinskog silikona, ali u to je vrlo teško povjerovati. Možda bismo i mogli biti malo naivniji da tržište već ranije nije preplavljeno krivotvorinama poput onih koje prodaje Temu.

Zdravlje nije šala, a kemikalije, koje mogu sadržavati jeftine seksualne igračke, mogu ozbiljno naštetiti vašem zdravlju. Zato budite oprezni pri kupnji seksualnih igračaka i radi svog zdravlja, sex igračke kupujte u sex shopu. Mi smo ipak specijalizirani za prodaju takvih proizvoda i znamo što valja, a što je Temu krivotvorina.

Podijeli s prijateljima