Analne kuglice

Ako se pitate što su analne kuglice, tko može koristiti analne kuglice ili kako postići duži i jači orgazam s analnim kuglicama, na pravom ste mjestu! Mi u kinky-u osim što se trudimo nabaviti kvalitetne seksualne igračke, trudimo se i pojasniti samu igru ukoliko netko nema dovoljno iskustva ili ako tek ulazi u ovaj čaroban svijet igara.

Analne kuglice su kuglice ili skup kuglica, pričvršćenih fleksibilnim materijalom, i obično su u nizu od najmanje do najveće, što ih čini lakšim za umetanje. Analne kuglice nose se tijekom seksa ili masturbiranja, a zatim se izvlače različitim brzinama, ovisno o tome kakav učinak želite postići. Razlikuju se u veličini, obliku, težini i materijalu, a mogu čak i vibrirati kako bi stimulirali živčane završetke u i oko anusa.

Zašto bih probao analne kuglice?

Anus ima mnogo živčanih završetaka i osjećaji uzrokovani izvlačenjem analnih kuglica, jednu po jednu, mogu maksimizirati uzbuđenje a mogu vam pomoći i da brže i jače doživite orgazam. Analne kuglice posebno se preporučuju početnicima jer možete umetnuti onoliko kuglica koliko vama paše, dajući vašem tijelu vremena da se prilagodi osjećajima.

Seksualna igračka za muškarce

Analne kuglice su jedna od najboljih seksualnih igračaka za muškarce za povećanje orgazma stimulacijom prostate. Prostata je zapravo muška verzija G-točke, što znači da možete postići duži i jači orgazam ako dok masturbirate ili vodite ljubav koristite i analne kuglice.

Tko može koristiti analne kuglice?

Svatko! Analne kuglice mogu se koristiti i kada se igrate sami i kada se igrate sa svojim ili tuđim partnerom ili partnericom. Iako igra s analnim kuglicama može biti intenzivnija za muškarce zbog njihove prostate, koristiti ih mogu i žene i muškarci.

Započnite igru s par kuglica

Ne morate umetnuti cijeli niz kuglica u samom početku. Kada se odlučite isprobati analne kuglice, krenite umetati jednu ili dvije kuglice, kako bi stvarno dobili osjećaj koji vas uzbuđuje. Kada otkrijete koji broj kuglica vam paše, htjeti ćete saznati i da li vam više paše umetanje ili izvlačenje. Probajte za početak s laganim izvlačenjem, pa kasnije krenite s eksperimetiranjem brzine i trenutka izvlačenja.

Za jače orgazme ključno je vrijeme izvlačenja

Sam process izvlačenja analnih kuglica stimulira meko tkivo oko vašeg anusa. Veliki broj ljubitelja analnih kuglica tvrdi da je najbolji trenutak za izvlačenje upravo kada ste pred orgazmom ili za vrijeme orgazma. Tada dodatno stimuliranje s izvlačenjem kuglica dovodi do novih, nevjerojato zadovoljavajućih osječaja, pa samim tim i jačim orgazmom.

Zaključak

Analne kuglice su poput dodatnog poticaja kako bi vaši orgazmi bili jaći i duži. Idite polako i uživajte u procesu. Nema krajnjeg cilja kada su u pitanju analne kuglice. Jednostavno su stvorene da pruže dodatni užitak, a na vama je da eksperimentirate i otkrijete kako postići duži i jači orgazam.

Podijeli s prijateljima