Što je pegging? Saznajte sve o peggingu i nabavite kvalitetnu opremu za peging.

Pegging je seksualni čin u kojem žena analno penetrira u muškarca pomoću dilda s remenom poznatijim kao strap-on. Pegging je popularan jer stimulira prostatu, malenu žlijezdu veličine oraha unutar rektuma, koja je prepuna živčanih završetaka. Stručnjaci za seksualno zdravlje kažu da stimulacija prostate muškarcima može biti izvor ogromnog zadovoljstva. Osim što pegging povećava intenzitet orgazma, stimulacija prostate može pomoći u održavanju čvrste erekcije.

Prostata je erogena zona koja se često zanemaruje, a ako volite snažne orgazme (tko ih ne bi volio!), morate isprobati stimulaciju prostate. Pegging je jedan od načina, a osim Pegging strap-on igračaka, za stimulaciju prostate muškarci često koriste i masažere prostate.

Mnogi muškarci tvrde da im je stimulacija prostate omogućila najbolje orgazme u životu, pa zašto i vi ne biste istražili nove razine užitka!?

Jeste li normalni ako volite pegging?

Kakav ste vi to muškarac, ako volite da vam se nešto stavlja u guzicu? Normalan, rekli bismo!

Prostata nije prekidač kojim možete postati gay, stoga vas stimulacija prostate, odnosno pegging neće učiniti homoseksualcem. Analna penetracija strap-onom samo je fizička stimulacija koju mnogi heteroseksualni muškarci smatraju ugodnom.

Prodaja strap-on igračaka, ali i masažera prostate u posljednjih pet godina je eksplodirala što dokazuje da su muškarci postali otvoreniji za nova seksualna iskustva. Možda je vrijeme da se i vi prepustite užicima i isprobate pegging sa svojom ženom te saznate koliko intenzivan orgazam može biti.

Kako uvesti pegging u seksualni odnos sa ženom?

Komunikacija s partnericom

Kad se radi o uvođenju nečega novoga u seksualni odnos između dva partnera, uvijek savjetujemo otvorenu komunikaciju. Verbalizirajte svoje želje i eventualne strahove vezane za pegging. Na taj način ćete se lakše opustiti tijekom iskušavanja novih seksualnih igračaka i opuštenije istražiti nove razine zadovoljstva koje vam vaše tijelo pruža.

Krenite polako

Uzbuđenje radi iskušavanja nečega novoga u seksualnom odnosu može biti veliko pa prvo iskustvo treba graditi malim koracima. Ne biste trebali odmah, čim skinete odjeću sa sebe, uskočiti u novo i neistraženo područje. Neka vaša partnerica izmasira područje oko anusa prije nego što prijeđete na umetanje prsta ili igračke. Analni trening je važan dio analne igre, pogotovo ako nemate iskustva s peggingom.

Kupujte kvalitetne seksualne igračke

Anus je osjetljiva rupica, zato vam trebaju kvalitetne seksualne igračke kako biste osigurali pozitivno iskustvo. U Kinky shopu možete kupiti komplet za pegging od najkvalitetnijih materijala.

Boundless Silicone komplet za pegging Na primjer, Boundless Silicone Pegging Kit dolazi u kompletu s tri silikonska analna dilda i tri O-prstena. Sva tri dilda su djelomično savitljiva, ujednačene širine, posve glatki i suženog vrha za ugodniju penetraciju.

Kinky sex shop u ponudi ima još kvalitetnih igračaka za pegging poput Me2 Remote Rumbler strap-ona od Calexotics-a. Ovo je strap-on s vodootpornim vibratorom od hipoalergenog silikona, dužine 16.5 cm i širine 3.75 cm. Me2 Remote Rumbler dolazi s daljinskim upravljačem, USB punjačem, ima 10 načina vibriranja i debele, izdržljive podesive trake i odgovara za veličine struka i preko 130 cm.

Koristite puno lubrikanta

Posebno za početnike je važno koristiti puno lubrikanta, a važno je i odabrati pravi lubrikant u odnosu na materijal od kojeg je napravljen pegging dildo. Silikonski lubrikanti, iako su najbolji za analni seks, nisu kompatibilni sa silikonskim seksualnim igračkama, zato predlažemo da koristite analni lubrikant na bazi vode.

Zaključak

Iako je pegging u porastu, mnogi heteroseksualni muškarci i dalje odbijaju čak i razgovarati o tome. Oni koji su ipak dovoljno otvoreni za nova seksualna iskustva shvaćaju da seks nije samo j*banje u misionarskoj pozi, a pegging neće magično promijeniti seksualnost.

Cilj pegginga je da se zabavite s partnericom i doživite intenzivne orgazme kao nikad prije. To je još jedan način da produbite emocionalnu vezu i obogatite svoj seksualni život.

Pegging nije za svakoga, ali ako primijetite da vaš partner odnosno partnerica pokazuje zainteresiranost, iskoristite priliku i razgovarajte o tome kako biste saznali što misli o peggingu.

Podijeli s prijateljima