Staklene seksualne igračke od borosilikatnog stakla

Jesu li seksualne igračke od stakla sigurne za tijelo?

Staklene seksualne igračke 100% su sigurne za tijelo i korištenje. Staklo je najkvalitetniji materijal za izradu seksualnih igračaka, a prednosti staklenih igračaka za seks su u tome što ono nije porozno, kompatibilno je sa svim vrstama lubrikanata i toliko je izdržljivo da će vas služiti čitavog života, a možda i nadživjeti. 😅

Staklene seksualne igračke imaju mnogo prednosti u odnosu na seks igračke od drugih materijala, kao što je silikon. U nastavku saznajte više o staklu i zašto su seksualne igračke od stakla dobar izbor.

Koja vrsta stakla se koristi u proizvodnji seksualnih igračaka?

Staklene seksualne igračke napravljene su od borosilikatnog stakla, istog onog koje se koristi i za staklene spremnike za hranu ili staklene boce za vodu. Borosilikatno staklo je vrlo izdržljivo jer prolazi kroz poseban proces zagrijavanja koji dodatno stvrdnjava staklo, tako da je sigurno za unutarnju upotrebu.

Ako se odlučite kupiti seksualnu igračku od stakla, sigurno ćete biti zadovoljni odabirom.

Stakleni dildo

Stakleni dildo

Prednosti staklenih seksualnih igračaka

Nema trenja

Budući da je staklo iznimno glatko, staklene igračke omogućuju nevjerojatnu pustolovinu bez napora i trenja, pogotovo ako ih koristite s lubrikantom.

Otporno na visoke i niske temperature

Borosilikatno staklo vrlo dobro podnosi visoke i niske temperature, a to vam omogućuje da seksualne igračke od ovog materijala grijete ili hladite kako biste dodali još malo zabave u svoje privatne trenutke.

Kako zagrijati staklene igračke za seks?

Uronite svoju igračku u zdjelu vruće vode na nekoliko minuta dok se ne zagrije na temperaturu po vašoj želji ili ju zagrijte u pećnici.

Kako ohladiti staklene igračke za seks?

Uronite svoju igračku u posudu s hladnom vodom na nekoliko minuta ili je stavite u hladnjak/zamrzivač na nekoliko minuta.

Upozorenje

Staklo će izdržati ekstremno visoke i niske temperature, ali vi ne ćete, stoga budite oprezni pri rukovanju kako biste izbjegli ozljede.

Lako se čiste

Čišćenje seksualnih igračka od stakla zahtjeva minimum truda. Staklo nije porozno pa neće omogućiti razmnožavanje bakterija, a nema ni potrebe za kupovinom posebnih sredstava za čišćenje. Da biste dezinficirali staklenu igračku za seks dovoljno je samo oprati je vodom i sapunom, a možete je i prokuhati.

Staklene igračke su kompatibilne sa svim mazivima

Staklene igračke izvrsne su i zato što su kompatibilne sa svim vrstama lubrikanata. Možete koristiti bilo koju vrstu maziva

Podijeli s prijateljima