Savjeti za predigru za muškarce

Nije tajna da se seksualna reakcija žena razlikuje od seksualne reakcije muškaraca. Ženama može trebati čak 20 minuta da postignu orgazam, dok muškarcima to može uspjeti nakon samo 5 do 10 minuta, a možda i manje. Mnoge žene ne dožive orgazam tijekom odnosa, već se oslanjaju na opsežnu predigru kako bi bile dovoljno uzbuđene za vrhunac.

Predigri treba pristupiti s guštom jer predigra produžuje vrijeme seksa! Predigra također otkriva “vruće točke” partnera za koje inače ne biste znali, a vrlo je važno i to da predigra produbljuje vezu među partnerima. U nastavku pročitajte nekoliko savjeta za predigru koji su posvećeni potpunom seksualnom užitku i harmoniji orgazama.

Žene žele orgazam

90% muškaraca doživi orgazam svaki put kada uđu u spolni odnos, prema studiji provedenoj 2015. Ta brojka za žene iznosi žalosnih 50%. U istoj studiji, velik dio žena izjavio je da seks koji nije rezultirao orgazmom nije bio ugodan. S obzirom da i žene žele orgazam i ugodan seks, ovi savjeti za predigru za muškarce mogu pomoći u stvaranju uvjeta potrebnih da žena doživi orgazam.

Ključ za svladavanje predigre za muškarce je prihvatiti da su orgazmi partnerice jednako ključni za uživanje u spolnom odnosu kao i orgazmi muškarca, samo je put do ženskog vrhunca nešto duži.

Put do orgazma

Jedna od najvažnijih stvari koje želimo istaknuti u našem kratkom vodiču za predigru za muškarce je da su žene, seksualno govoreći, više senzualne i manje ih zanimaju vizualni elementi, dok je kod muškaraca obrnuto. Ženski seksualni odgovor uvelike ovisi o dodiru.

U ovim savjetima za predigru saznajte kako istražiti tijelo svoje partnerice da biste identificirali jedinstveni putokaz do njezina orgazma. Ali prije nego što napravite prvi korak na svom putu predigre, važno je zapamtiti da je putovanje jednako važno kao i odredište.

U žurbi da stignete do “velikog praska”, lako je propustiti uživanje u putovanju. Sve je to seks, ali žurba za postizanjem orgazma može vas spriječiti da usporite putovanje i uživate u krajoliku.

Predigra za muškarce

Kako započeti predigru

Stvorite „atmosferu“! Zapalite neke senzualne mirisne svijeće i zamračite prostoriju ili posipajte ružine latice po krevetu. Žene žele vidjeti da muškarci jednako poštuju seks kao i one. Prostor koji je uređen za glavni događaj pokreće ženski motor i može se računati kao predigra.

Seks je iskonska aktivnost koja nas oživljava kao nijedna druga, stoga mu posvetite pažnju koju zaslužuje i učinite svoj prostor za seksi vrijeme – seksi. Ovo je temelj naših savjeta za predigru jer predstavljanjem prostora koji je seksi, signalizirali ste svoju spremnost za angažman na ozbiljno senzualan, neužurban seks. Pripreme za seks odaju počast važnosti fizičke veze koju dijelite s vašom ženom.

Istraživanje vrućih točaka

Predigra za muškarce je stvar istraživanja, a ići ravno na genitalije nije jedan od naših savjeta za predigru. Zapravo, ako odmah navalite na genitalije, to će ubiti raspoloženje. Oduprite se iskušenju da odmah zaronite duboko, umjesto toga obratite pažnju na ključne erogene zone:

Vrat

Mekana, ranjiva koža vrata vrlo je osjetljiva na nježan dodir. Dodir usana, nježno treptanje jezika ili nježan dodir ženu mogu totalno zapaliti.

Bradavice/Areola

Ovo je jedan od naših savjeta za predigru kojeg je većina čitatelja već donekle svjesna. Ženske bradavice nevjerojatno su osjetljive. Zapravo, kada se stimuliraju bradavice, mozak reagira točno kao kada se stimuliraju genitalije, tako da predigra za muškarce mora uključivati ​​ciljanu pozornost na bradavice. Budite nježni, ali čvrsti, koristeći ruke, usta i jezik.

Unutarnja strana bedara

Blizina bedara genitalijama dio je razloga za njihovu osjetljivost. Počnite nježno milovati njezina bedra, uključujući usta i jezik, dok ne rasplamsate strast. Kombinirajte ovo sa stimulacijom bradavica/areole.

Genitalije

Pažljivo ih ignorirajte sve dok se vaša žena ne izvija u ekstazi koju su vaše nježne usluge zapalile. Priđite polako, milujući, ližući i grickajući područje oko genitalija (trbuh, pupak, gornja unutarnja strana bedara). Tek kada osjetite da dolazi do vrenja, trebali biste nastaviti s oralnom ili ručnom stimulacijom. Ignorirajte genitalije do vrhunca uzbuđenja.

Alati u predigri za muškarce

Svaki frajer treba „alate“, ako želi biti majstor predigre. Na kinky.hr-u, imamo mnoštvo alata koji vam trebaju za – stimuliranje klitorisa. Stimulator klitorisa čini predigru za muškarce zanimljivom, časteći vas neograničenim seksualnim užitkom kakav vaša žena (i vi) nikada prije niste doživjeli. I to je, za kraj, možda i najbolji savjet za predigru – upotreba seksualnih igračaka.

Podijeli s prijateljima