Snažni analni vibratori od silikona Revolution NS Novelties

Revolucionarni analni vibratori nevjerojatne snage

Većina kvalitetnih vibratora ima više načina i brzina vibriranja, no u Kinky shop stigla je revolucija iz NS-Noveltiesa koja nudi više – Revolution vibratori!  To su vrlo snažni vibratori za razliku od drugih iz naše ponude, ali i ponude drugih sex shopova. Opremljeni su jakim motorima koji opravdavaju njihove nazive, a u Revolution kolekciji nalaze se HurricaneEarthquake i Tsunami vibratori. Iako su mnogo snažniji od većine i dalje su sigurni za korištenje. Napravljeni su od najkvalitetnijeg i nevjerojatno ugodnog i mekanog silikona i oblikovani za sigurnu analnu ili vaginalnu penetraciju.

Snaga ovih vibratora nije njihova jedina značajka koju treba istaknuti. Sva tri silikonska vibratora iz ove kolekcije dolaze s daljinskim upravljačem, a Hurricane i Earthquake vibratori imaju i vakuumsku čašicu koja omogućuje pričvršćivanje na bilo koju ravnu površinu i daljinsko upravljanje za “hands free” iskustvo.

Tsunami je, za razliku od prva dva proizvoda iz ove kolekcije, namijenjen za zabavu u dvoje. Ovaj dvostruki vibrator najsnažniji je vibrator za partnere, a mogu ga koristiti heteroseksualni i homoseksualni parovi.

Revolution vibratori

Hurricane

Hurricane je rotirajući analni vibrator od silikona s vakuumskom čašicom, proširenom bazom i valovitom osovinom. Ima zaobljeni vrh, napravljen je od vrhunskog silikona, stoga je siguran za tijelo. Ovo je snažan analni vibrator. Mnogo snažniji od gotovo svih analnih vibratora koje možete pronaći na tržištu i s razlogom se zove Hurricane. U vama će njegova moć zaista izazvati uragan zadovoljstva.

Earthquake

Earthquake silikonski analni vibrator će vas svojim kružnim pokretima zaista prodrmati. Kao pravi potres! Kao i ostali analni vibratori iz kolekcije Revolution, ima tri brzine i načina vibriranja kojima upravljate pomoću daljinskog upravljača. Vibrator je samo potrebno učvrstiti vakuumskom čašicom za glatku površinu i zabava može početi.

Tsunami

Tsunami je dvostruki analni vibrator s jednako snažnim motorima na oba kraja. Ovaj vibrator se ističe iz kolekcije svojim oblikom, a dizajniran je kako bi zadovoljio različite zahtjeve parova.

Jedan kraj vibratora oblikovan je za stimulaciju G-točke, što ovaj vibrator čini odličnim izborom za heteroseksualne, ali i homoseksualne parove. Svestranost ovog snažnog vibratora sigurno će vam se svidjeti.

Podijeli s prijateljima