Početna » Kinky shop » Drogerija » Lubrikanti » Vrhunski lubrikant na bazi vode pjur AQUA
Categories: Tags: SKU: 90009

Vrhunski lubrikant na bazi vode pjur AQUA

27.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Vrhunski lubrikant na bazi vode pjur AQUA će ispuniti sva vaša očekivanja! S ovim posebnim lubrikantom, voda se potpuno upija u vašu kožu, ostavljajući samo nevjerojatno ugodan osjećaj bez ikakvog ljepljivog traga.

sexy shop Kinky

Popust od 10% na navedenu cijenu obračunava se u košarici nakon upisivanja kôda.

2 na zalihi

Vrhunski lubrikant na bazi vode pjur AQUA će ispuniti sva vaša očekivanja!

S ovim posebnim lubrikantom, voda se potpuno upija u vašu kožu, ostavljajući samo nevjerojatno ugodan osjećaj bez ikakvog ljepljivog traga.

Dodatne karakteristike:

  • AQUA pruža vašoj koži hidrataciju, zaštitu i njegu, posebno ako je suha ili oštećena. Taj ugodan osjećaj na koži ne samo da pojačava vaše seksualno zadovoljstvo, već i probudi želju za još više intime!
  • Ono što ovaj lubrikant izdvaja je njegova veganska formula bez masnoća, ulja ili parfema, što ga čini izuzetno kompatibilnim s vašom kožom i sluznicom.
  • Kvalitetu ovog proizvoda potvrdila je i Zaklada Stiftung Warentest*, priznata organizacija za zaštitu potrošača, dodijelivši pjur AQUA ocjenu “vrlo dobro” .
  • Osim toga, formula na bazi vode ima izvrsna klizna svojstva i lako se ispere, što je idealno za upotrebu s erotskim igračkama, pružajući vam beskrajno zadovoljstvo bez brige o čišćenju.
Težina 0.309 kg
Dimenzije 42 × 35 × 24.5 cm
Količina

250 ml

Sastav

Benzil alkohol, Dipropilen glikol, Etoksidiglikol, Glicerin, Hidroksietilaceluloza, Hidroksipropil guar, Hidroksipropiltrimonijev klorid, Limunska kiselina, Metilizotiazolinon, Metilkloroizotiazolinon, Voda

Proizvođač

Možda će vam se svidjeti i ovi proizvodi: