Početna » Kinky shop » Sex igračke » Navlake za penis » TOYJOY navlake za prst
Categories: Tags: SKU: N/A

TOYJOY navlake za prst

5.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

TOYJOY Sexy Finger Ticklers navlaka za prst će vam pomoći istražiti nove senzacije i dodati uzbuđenje u vaše intimne trenutke. Uživajte u njegovom rastezljivom dizajnu, teksturiranoj površini i kvalitetnom materijalu koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo zadovoljstva.

TOYJOY navlake za prst (Sexy Finger Ticklers) nude jednostavan i učinkovit način za eksperimentiranje s dodatnom stimulacijom i uživanjem u intimnim trenucima.

  • Rastezljiv dizajn: Sexy Finger Ticklers ima rastezljiv dizajn koji omogućava laku upotrebu i prilagodbu prstu. Neovisno o vašoj veličini prsta, ovaj proizvod će se savršeno prilagoditi.
  • Kvalitetan materijal: Izrađen je od visokokvalitetnog TPR materijala (termoplastični elastomer) koji je siguran za tijelo i izrazito izdržljiv. TPR nudi mekoću i fleksibilnost, čineći seksualno iskustvo udobnim i ugodnim.
  • Teksturirana površina: Sexy Finger Ticklers ima teksturiranu površinu koja će pružiti dodatne unutarnje stimulacije za maksimalno uživanje.

Sexy Finger Ticklers navlaka za prst će vam pomoći istražiti nove senzacije i dodati uzbuđenje u vaše intimne trenutke. Uživajte u njegovom rastezljivom dizajnu, teksturiranoj površini i kvalitetnom materijalu koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo zadovoljstva.

Težina N/A
Dimenzije N/A
Boja

Ljubičasta, Roza

Ukupna dužina

7 cm

Promjer

3 cm

Dužina

8.75 cm

Materijal

TPR

Proizvođač

Marka