Početna » Kinky shop » Sex igračke » Analne igračke » Butt plug » Vibrirajući analni plug The Sparkle
Categories: SKU: 10225

Vibrirajući analni plug The Sparkle

49.99

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Vibrirajući analni plug The Sparkle ima 6 različitih načina vibracija i 4 vibracijske brzine. Vrhunska linija čepova za guzu visokih performansi!

Nema na zalihi

The Sparkle vibrirajući analni plug je, kao i ostali analni plugovi iz kolekcije Buttocks od TOYJOY-a, napravljen od luksuznog i mekanog silikona. Ukupno je dug 13.5 cm, a dužina koja se može umetnuti iznosi 9.5 cm. Širina ovog analnog pluga je 3.5 cm. Daljinski upravljač, koji dolazi uz ovaj vrhunski plug, omogućuje vam jednostavno upravljanje sa šest načina vibriranja i četiri brzine koje možete kombinirati u jednu izvrsnu analnu stimulaciju.

Naravno, The Sparkle je siguran za tijelo i korištenje. Vodootporan je što znači da s njime možete i u kadu, zabavljati se solo ili s partnerom. The Sparkle ni bi bio tako fantastičan da se ne može puniti, a s obzirom da je USB punjač uključen u paketu, ovo je doista vrhunski analni plug koji morate imati, ako tražite luksuzan izgled i neopisivo dobar osjećaj analne stimulacije.

Osobine The Sparkle vibrirajućeg analnog pluga:

  • vodootporan
  • dolazi s USB punjačem
  • dolazi s daljinskim upravljačem
  • snažan motor
  • 6 različitih načina vibracija
  • 4 vibracijske brzine
  • dužina koja se može umetnuti: 9.5 cm
  • širina: 3.5 cm

I uz ovaj plug preporučamo da koristite lubrikant na bazi vode i to BILLY BOY FUN lubrikant s predivnim voćnim mirisom. The Sparkle vibrirajući analni plug jednostavno se čisti. Možete koristiti samo vodu i sapun, ali za najbolje čišćenje i besprijekornu higijenu preporučamo sredstvo za čišćenje analnih igračaka. Da bi The Sparkle analni plug trajao što duže i zadržao sve svoje karakteristike nepromijenjenima, preporučamo i sredstvo za obnovu i održavanje seksualnih igračaka od silikona.

Težina 0.197 kg
Dimenzije 18.3 × 10.5 × 4 cm
Boja

Plava

Ukupna dužina

13.5 cm

Promjer

3.5 cm

Dužina

9.5 cm

Vibracije

Da

Načini vibracije

6

Brzine

4

Vodootporno

Da

Sigurno za tijelo

Da

Materijal

ABS plastika, Silikon

Punjivo

Da

Vrsta baterije

CR2032, Lithium Ion

Baterije u paketu

Da

Daljinsko upravljanje

Da

Proizvođač

Marka