Categories: SKU: 10005

Sync We-Vibe

130.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

  • Dostava za 5-7 dana.

W-Vibe Sync vibrator za partnere napravljen od najkvalitetnijeg silikona. Dolazi s daljinskim upravljačem, a možete ga povezati i s pametnim telefonom. Ima sedam načina vibriranja i tri brzine. Vodootporan je, baterija se može puniti, a uz njega ide i prekrasna kutija u koju ga možete diskretno pospremiti do sljedećeg korištenja.

Loyalty program

Nema na zalihi

Luksuzni vibrator za parove We-Vibe Sync

Ako tražite luksuzni vibrator za parove koji će stimulirati klitoris i G-točku u isto vrijeme, We-Vibe Sync partnerski vibrator odličan je izbor za Vas. Ovaj vibrator za partnere ima pregršt inovativnih značajki. Dizajniran je kako bi povećao seksualni užitak s partnerom stimulirajući klitoris i G-točku istovremeno. Oba partnera mogu dijeliti iste vibre, ali ovaj vibrator malo više je usmjeren na žensko zadovoljstvo.

Napravljen je od prvoklasnog silikona i savitljiv je pa se može prilagoditi vašem jedinstvenom obliku. Postoje dvije podesive točke za bolje ciljanje G-točke i klitorisa s većim ili manjim pritiskom.

Partnerski vibrator na daljinski

Sync We Vibe vibrator za partnere udobno pristaje i stoji na mjestu čak i ako mijenjate položaj tijekom seksa. Sync vibrator ima još kvaliteta koje će ga učiniti vašom omiljenom seks igračkom. Dolazi s daljinskim upravljačem kojim možete mijenjati načine vibracije kao i intenzitet vibracija. Daljinski upravljač radi i na udaljenosti od čak tri metra.

Želite li svom partneru prepustiti kontrolu, to možete učiniti spajanjem vibratora na We-Vibe mobilnu aplikaciju. Partner može upravljati vibratorom čak i ako nije u istoj prostoriji s vama. Sync vibrator za parove zaista je jedan od najboljih partnerskih vibratora koji će vas zadovoljiti u svakom smislu.

Karakteristike Sync We-Vibe vibratora za partnere:

  • Od silikona
  • Vodootporan
  • Ukupna dužina: 7.48 cm
  • Baterija se može puniti
  • Daljinski upravljač
  • Povezivanje s pametnim telefonom

Osim što dolazi s daljinskim upravljačem, ima mogućnost povezivanja s mobilnom aplikacijom, napravljen je od vrhunskog silikona i može se prilagoditi obliku vašeg tijela, baterija ovog vibratora može se puniti. Uz proizvod dolazi i USB punjač i zamislite, to nije sve! 😀 Sync vibrator za partnere dolazi s odgovarajućom kutijom u koju ga možete diskretno pospremiti do sljedećeg korištenja.

Težina 0.399 g
Dimenzije 10.7 × 11.2 × 10.1 mm
Boja

Fuksija

Ukupna dužina

7.48 cm

Načini vibracije

7

Brzine

3

Vodootporno

Da

Materijal

Silikon

Punjivo

Da

Daljinsko upravljanje

Da

Bluetooth / WiFi

Da

Proizvođač

Marka

Zemlja porijekla

Kina