Početna » Kinky shop » Drogerija » Održavanje » Sredstvo za čišćenje analnih igračaka Bathmate
Categories: , Tags: SKU: 96005

Sredstvo za čišćenje analnih igračaka Bathmate

10.99

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Sredstvo za čišćenje analnih igračaka Bathmate donosi potpuno novi pristup higijeni i održavanju vaših analnih igračaka. Njegova posebno formulirana bezalkoholna i bez parabenska formula osigurava sigurno i učinkovito čišćenje, dok anionski surfaktanti temeljito uklanjaju sve tragove fekalnih tvari.

sexy shop Kinky

Popust od 10% na navedenu cijenu obračunava se u košarici nakon upisivanja kôda.

2 na zalihi

Bathmate’s sredstvo za čišćenje analnih igračaka donosi potpuno novi pristup higijeni i održavanju vaših analnih igračaka.

Njegova posebno formulirana bezalkoholna i bez parabenska formula osigurava sigurno i učinkovito čišćenje, dok anionski surfaktanti temeljito uklanjaju sve tragove fekalnih tvari. Time se osigurava potpuna higijena i čistoća igračaka, što je od velike važnosti za vaše zdravlje i užitak.

  • Praktična bočica s ergonomskim raspršivačem omogućuje jednostavno korištenje. Samo nanesite potrebnu količinu proizvoda na igračku, pričekajte trenutak da proizvod djeluje i temeljito isperite. Vaše analne igračke bit će očišćene i spremne za sljedeću upotrebu, bez brige o mikrobima i nečistoćama.

Bathmate’s sredstvo za čišćenje analnih igračaka postaje pouzdan partner u održavanju igračaka u vrhunskom stanju. Zahvaljujući ovom revolucionarnom proizvodu, možete uživati u analnim igrama bez briga i bez potrebe za kompromisom kada je u pitanju higijena. Neka vaša analna igra bude potpuno zadovoljavajuća i bezbrižna uz pomoć ove inovativne formule za čišćenje.

Težina 0.144 kg
Dimenzije 14.6 × 4.3 × 4.3 cm
Količina

100 ml

Bez parabena

Da

Proizvođač

Možda će vam se svidjeti i ovi proizvodi: