Početna » Kinky shop » Sex igračke » Prsteni za penis » Silikonski prsten za penis – Super Cock Ring
Categories: SKU: 22095-1

Silikonski prsten za penis – Super Cock Ring

5.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Super Cock Ring – silikonski prsten za penis, ultimativni alat za poboljšanje vašeg seksualnog užitka! Dizajniran da podigne vaša intimna iskustva na potpuno novu razinu, ovaj prsten za penis savršen je izbor za one koji zahtijevaju samo najbolje.

Super Cock Ring – silikonski prsten za penis, ultimativni alat za poboljšanje vašeg seksualnog užitka! Dizajniran da podigne vaša intimna iskustva na potpuno novu razinu, ovaj prsten za penis savršen je izbor za one koji zahtijevaju samo najbolje.

  • Izrađen od silikona vrhunske kvalitete.
  • Jak, čvrst i izrađen da traje.

Veličine:

  • S – promjer prstena 3 cm
  • M – promjer prstena 3.6 cm
  • L – promjer prstena 4.1 cm

Može se pohvaliti ergonomskim dizajnom koji je udoban za nošenje, osiguravajući da se možete usredotočiti na svoje zadovoljstvo bez ikakve nelagode ili ometanja. Bez obzira želite li začiniti svoje solo igrice ili dodati dodatno uzbuđenje u spavaću sobu, ovaj prsten za penis savršen je izbor za vas.

crni silikonski prsten za penis

Dizajn za poboljšanje performansi

Dizajniran s vašim zadovoljstvom na umu, ovaj prsten za penis ima jedinstveni dizajn koji je posebno namijenjen poboljšanju vaših performansi. Ograničavanjem protoka krvi u penis, pomaže u stvaranju dugotrajnije, jače erekcije. Bilo da želite povećati svoju izdržljivost, maksimizirati zadovoljstvo ili jednostavno uživati u dugotrajnijem iskustvu, ovaj prsten za penis savršen je izbor.

Silikon vrhunske kvalitete

Izrađen od visokokvalitetnog silikona, ovaj prsten je jak, izdržljiv i izrađen da traje. Dizajniran je za pružanje velike podrške i udobnosti tijekom uporabe, a jednostavan je za čišćenje i održavanje nakon svake uporabe. Osim toga, mekani i rastezljivi silikonski materijal prilagođava se vašem obliku tijela, osiguravajući udobno i prilagođeno pristajanje koje se osjeća kao da je napravljeno samo za vas.

Moderan i diskretan dizajn

Ovaj crni prsten za penis može se pohvaliti elegantnim dizajnom koji je i moderan i diskretan. Bilo da ga nosite tijekom solo igre ili s partnerom, sigurno će poboljšati vaše iskustvo i dodati dašak elegancije vašim intimnim trenucima. Osim toga, jednostavan je za prijevoz i pohranu, što ga čini savršenim dodatkom vašem putnom kompletu.

Jednostavan za korištenje

Korištenje Super Cock Ring-a ne može biti jednostavnije. Potrebno je samo nekoliko sekundi da se stavi, i spremni ste. Osim toga, udoban dizajn osigurava da možete uživati u dugotrajnijem iskustvu bez ikakve nelagode ili ometanja.

Boja

Crna

Veličina

S, M, L

Materijal

Silikon

Proizvođač