Početna » Kinky shop » Sex igračke » Masturbatori » Realistični » Samopodmazujući masturbator za muškarce Wet Pussies
Categories: SKU: 23101

Samopodmazujući masturbator za muškarce Wet Pussies

20.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Ako tražite masturbator koji se ističe po svojoj praktičnosti i jednostavnosti korištenja, samopodmazujući masturbator za muškarce Wet Pussies bi mogao biti odličan izbor za vas. Nije potreban lubrikant, već samo dodajte vode i masturbator će se sam vlažiti poput prave pičke.

sexy shop Kinky

Popust od 10% na navedenu cijenu obračunava se u košarici nakon upisivanja kôda.

Samopodmazujući masturbator za muškarce Wet Pussies pruža realistični doživljaj bez potrebe za dodatnim podmazivanjem lubrikantom. Samo dodajte malo vode i ovaj masturbator će se navlažiti, baš poput prave stvari. Ovaj masturbator realističnog izgleda pružit će vam najstvarniji osjećaj vlažne pičke za razliku od drugih masturbatora kojima je potreban lubrikant. Wet Pussies masturbator dolazi u svjetlijoj i tamnijoj boji kože.

Samopodmazujući masturbator će vam se svidjeti zato što:

  • Vjerna replika vagine koja pruža realistično iskustvo tijekom samozadovoljavanja. Ovaj masturbator je poseban jer ne zahtijeva dodatno podmazivanje s lubrikantom – umjesto toga, dovoljno je dodati malo vode i Wet Pussy masturbator sam će se vlažiti tijekom upotrebe.
  • Ovi masturbatori osmišljeni su da osiguraju realističan osjećaj i izgled, kako bi korisnicima pružili što stvarniji osjećaj vlažne pičke.

Prestanite sanjariti o vlažnim pičkama i uživajte u jednoj već danas! 😉 U ponudi imamo još jedan sličan masturbator s nešto većim stidnim usnama koji bi vam se mogao svidjeti: Realistični masturbator Luscious Lips – Kinky.hr

Težina N/A
Dimenzije N/A
Boja

Karamelni ton kože, Svijetla boja kože

Ukupna dužina

13.4 cm

Dužina

12 cm

Materijal

TPE

Sigurno za tijelo

Da

Proizvođač

Marka

Možda će vam se svidjeti i ovi proizvodi: