Početna » Kinky shop » Drogerija » Gelovi i kreme » Vaginalni gel sa lifting efektom S8
Categories: , Tags: SKU: 97422

Vaginalni gel sa lifting efektom S8

17.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

S8 vaginalni gel sa lifting efektom sadrži tanin i silicij te ima posebnu formulu za zatezanje područja vagine. Njegova posebna formulacija ima cilj poboljšati tonus i elastičnost vagine, što može imati pozitivan učinak na osjećaj čvrstoće i zadovoljstva tijekom intimnih trenutaka.

sexy shop Kinky

Popust od 10% na navedenu cijenu obračunava se u košarici nakon upisivanja kôda.

1 na zalihi

S8 vaginalni gel sa lifting efektom sadrži tanin i silicij te ima posebnu formulu za učvršćivanje vagine. Njegova posebna formula ima cilj poboljšati tonus i elastičnost vagine, što može imati pozitivan učinak na osjećaj čvrstoće i zadovoljstva tijekom intimnih trenutaka. Vaginalni gel za zatezanje vagine, posebno je osmišljen kako bi pružio ženama mogućnost održavanja zdravlja i tonusa intimnog područja.

  • Glavni sastojci gela za učvršćivanje vagine su tanin i silicij. Tanin za zatezanje tkiva, a silicij osigurava elastičnost kože.
  • Upute za korištenje gela su jednostavne. Dovoljno je nanijeti malu količinu gela na željeno područje i nježno ga umasirati.
  • Preporučuje se pohranjivanje proizvoda na hladnom i suhom mjestu kako bi se očuvala njegova učinkovitost.
  • Važno je napomenuti da se gel za učvršćivanje vagine koristi isključivo za vanjsku upotrebu, na vaginalnom području.
  • U slučaju osjetljive kože ili nekog drugog zdravstvenog problema, preporučuje se savjetovanje s liječnikom prije korištenja proizvoda.

Ključne značajke S8 vaginalnog gela:

  1. Prirodna formulacija: Ovaj vaginalni gel za učvršćivanje vagine izrađen je od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka koji su sigurni i blagi za osjetljivo područje vagine. Bez štetnih kemikalija, parabena ili umjetnih mirisa.
  2. Učvršćivanje i tonus: Ovaj gel ima posebno razvijenu formulu koja cilja na učvršćivanje vagine. Redovitom primjenom, pomaže vam da održite tonus i elastičnost intimnog područja, čime doprinosi poboljšanju vašeg intimnog zdravlja.
  3. Hidratacija i vlaženje: Intimno područje zahtijeva posebnu pažnju i nježnost. S8 vaginalni gel pruža intenzivnu hidrataciju i dugotrajno vlaženje, čime se smanjuje osjećaj suhoće i nelagode.
  4. Jednostavna primjena: Brzo se upija i ne ostavlja tragove, omogućujući vam da bezbrižno nastavite s vašim aktivnostima.
Težina 0.048 kg
Dimenzije 10 × 3 × 3 cm
Količina

30 ml

Bez parabena

Da

Sastav

Alkohol, Benzojeva kiselina, Ekstrakt kappaphycus alvarezii, Ekstrakt lista hamamelis virginiana, Ekstrakt sjemenki panicium miliaceum, Ekstrakt voća caesalpinia spinosa, Glicerin, Hidroksieticilceluloza, Kalijev sorbat, Ksantanska guma, Limunska kiselina, Natrijev benzoat, Natrijev fitat, natrijev hidroksid, Natrijev hijaluronat, Parfem, Pentylene glikol, Propilen glikol, Taninska kiselina, Voda

Proizvođač

Možda će vam se svidjeti i ovi proizvodi: