Početna » Kinky shop » Sex igračke » Vibratori » Potisni vibratori » Renegade Deep Stroker vibrator s potisnom funkcijom
Categories: SKU: 18623

Renegade Deep Stroker vibrator s potisnom funkcijom

115.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

  • Dostava za 5-7 dana.

Renegade Deep Stroker potisni vibrator jedan je od onih koji može zasjeniti sve druge seksualne igračke. Deep Stroker ima povećani raspon potiskivanja, deset načina vibriranja i tri brzine. Duljina koja se može umetnuti iznosi od dvanaest do sedamnaest centimetara, a širina gotovo četiri centimetra. Deep Stroker će vam pružiti osjećaje kao ni jedan vibrator do sada.

Nema na zalihi

Kad isprobate Renegade Deep Stroker vibrator s potisnom funkcijom, mogao bi vam postati jedini vibrator koji ćete ubuduće koristiti. S povećanim rasponom potiskivanja, deset načina vibriranja i tri brzine, ovaj potisni vibrator oduševit će vas i osigurati nevjerojatne orgazme svaki put. Napravljen je od kvalitetnog silikona i mekan je na dodir. Funkcijama vibratora upravlja se pomoću ugrađenih gumba.

Renegade Deep Stroker ima raspon potiskivanja od 4.7 cm pa njegova dužina iznosi od 24.5 do 29.2 cm. Duljina koja se može umetnuti iznosi od 12 do 17 cm, a širina ovog vibratora je 3.8 cm.

Deep Stroker vibrator s potisnom funkcijom izvrsna je seksualna igračka. Dolazi s USB punjačem pa vam uvijek može biti na usluzi. Samo osigurajte da je baterija napunjena i Deep Stroker vibrator bit će spreman za duboku stimulaciju i vrišteći orgazam.

Karakteristike Deep Stroker vibratora:

  • Silikonski
  • 10 načina vibriranja
  • 3 brzine
  • S USB punjačem

U ponudi imamo još jedan luksuzniji potisni vibrator koji pruža još više slobode i zadovoljstva. Pogledajte Magnum Opus Thruster PRO.

Težina 0.362 g
Dimenzije 33.2 × 9.1 × 6.1 mm
Boja

Crna

Ukupna dužina

24.5 do 29.2 cm

Promjer

3.8 cm

Dužina

12 do 17 cm

Načini vibracije

10

Brzine

3

Materijal

ABS plastika, Silikon

Proizvođač

Marka

Zemlja porijekla

Kina