Početna » Kinky shop » Sex igračke » Masturbatori » Realistični » Realistični Wet Pussies masturbator
Categories: SKU: 23100

Realistični Wet Pussies masturbator

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Ako tražite masturbator koji se ističe po svojoj praktičnosti i jednostavnosti korištenja, realistični Wet Pussies masturbator bi mogao biti zanimljiva opcija za vas. Nije potreban lubrikant – samo dodajte vodu!

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Realistični Wet Pussies masturbator pruža realistični doživljaj masturbiranja bez potrebe za dodatnim lubrikantima za podmazivanje – samo dodajte vodu!

Realistični masturbator za koji nije potreban lubrikant:

  • Replika vagine koja pruža realistično iskustvo vlažne pičke. Ono što ovaj proizvod čini posebnim jest to što ne zahtijeva dodatno podmazivanje s lubrikantom – umjesto toga, dovoljno je dodati vodu i Wet Pussies će se sam vlažiti tijekom korištenja.
  • Fanta Flesh materijal osmišljen je da osigura realističan osjećaj i izgled, kako bi korisnicima pružio što autentičnije iskustvo.

Ako tražite masturbator koji se ističe po svojoj praktičnosti i jednostavnosti korištenja, Wet Pussies masturbator bi mogao biti zanimljiva opcija za vas. U ponudi imamo još jedan sličan realistični masturbator koji bi vam se mogao svidjeti: Samopodmazujući masturbator za muškarce Wet Pussies – Kinky.hr

Boja

Karamelni ton kože, Svijetla boja kože

Ukupna dužina

14 cm

Dužina

12.5 cm

Sigurno za tijelo

Da

Materijal

TPE

Proizvođač

Marka