Početna » Kinky shop » Sex igračke » Navlake za penis » Prozirna navlaka za penis 16 cm
Categories: SKU: 10213

Prozirna navlaka za penis 16 cm

13.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Navlake za penis dizajnirane su kako bi vam pomogle začiniti vaš ljubavni život, nudeći uzbudljivu promjenu u vašim uobičajenim rutinama u spavaćoj sobi. Savršene su za parove koji žele istražiti nove senzacije i fantazije zajedno.

Loyalty program

Nema na zalihi

TOYJOY Get Real prozirna navlaka za penis 16 cm

Tražite li način kako poboljšati svoje intimne trenutke i podići svoje zadovoljstvo na višu razinu? Ne tražite dalje jer su tu TOYJOY Get Real navlake za penis, dostupne u tri različite veličine. Ove navlake za produženje dizajnirane su kako bi pružile jedinstvenu kombinaciju duljine, debljine i užitka, osiguravajući uzbudljiv i zadovoljavajući doživljaj za vas i vašeg partnera.

  • Premium materijal: Izrađene od mekog i rastezljivog TPE-a (termoplastični elastomer).
  • Povećana duljina: S ukupnom duljinom od 16 cm, ove navlake dodaju značajne centimetre vašim prirodnim dimenzijama. Dodatna duljina može vam pomoći istraživati nove razine užitka i stvarati dublju povezanost s vašim partnerom.
  • Povećana debljina: S promjerom od 3 cm, TOYJOY Get Real produžne navlake pružaju značajan porast u obimu. Ova dodatna debljina može pojačati osjećaje tijekom spolnog odnosa, ostavljajući vas i vašeg partnera željnim više.

Navlake za penis dizajnirane su kako bi vam pomogle začiniti vaš ljubavni život, nudeći uzbudljivu promjenu u vašim uobičajenim rutinama u spavaćoj sobi. Savršene su za parove koji žele istražiti svoje seksualne fantazije.

Težina 0.086 g
Dimenzije 20 × 8 × 4.5 mm
Boja

Prozirno

Dužina

16 cm

Promjer

3 cm

Materijal

TPE

Proizvođač

Marka