Početna » Kinky shop » Drogerija » Proizvodi za intimnu zabavu i njegu tijela Highonlove
Categories: , Tags: SKU: 93811

Proizvodi za intimnu zabavu i njegu tijela Highonlove

103.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Priuštite sebi (ili nekome posebnom) vrhunski užitak uz ovaj prestižni Highonlove set. Set sadrži ulje za kupanje sa mirisom lavande i meda, ulje za masažu sa mirisom jagode i šampanjca, sjajilo za usne, stimulirajuće ulje i mini vibrator sa silikonskom oblogom.

1 na zalihi

Proizvodi za intimnu zabavu i njegu tijela Highonlove – dokaz da najbolje stvari dolaze u malim paketima. Priuštite sebi (ili nekome posebnom) vrhunski užitak uz ovaj prestižni Highonlove set.

Highonlove proizvodi za intimnu zabavu i njegu:

  • Ulje za kupanje sa mirisom lavande i meda: Ovo ulje za kupanje obogaćeno je mirisom lavande i meda, opušta kožu i stvara opuštajući i senzualni doživljaj za vas i vašeg partnera.
  • Ulje za masažu sa mirisom jagode i šampanjca: Masaža je odličan način za opuštanje i povezivanje s partnerom, a ovo ulje će definitivno pomoći u tome.
  • Sjajilo za usne: Ovo sjajilo za usne namijenjeno je začinjavanju predigre. Ulje stvara blage trnce na usnama i dodaje ekstra uzbuđenje tokom intimnih trenutaka.
  • Stimulirajuće ulje: Ulje pomaže povećanju uzbuđenja i dodatnoj stimulaciji tokom seksualnih aktivnosti.
  • Mini vibrator sa silikonskom oblogom: Ovaj mini vibrator je dizajniran kako bi pružio dodatnu stimulaciju tokom seksualnih aktivnosti. Ima 10 različitih brzina, što omogućuje prilagodbu intenziteta stimulacije prema vašim željama. Osim toga, dolazi s USB punjivom baterijom za jednostavno punjenje.
Težina 0.56 g