Početna » Kinky shop » Drogerija » Održavanje » Prah za obnovu i održavanje seksualnih igračaka S8
Categories: , SKU: 97431

Prah za obnovu i održavanje seksualnih igračaka S8

9.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Uz S8 Renewal Powder, briga o vašim Realistic Skin igračkama postaje praktična i neophodna kako bi se očuvala njihova očaravajuća tekstura. Zahvaljujući ovom čudesnom prahu za obnovu i održavanje, vaše seksualne igračke od realistične kože će izgledati kao nove.

3 na zalihi

Prah za obnovu i održavanje seksualnih igračaka S8 osigurat će da vaše seksualne igračke od realistične kože ostanu u savršenom stanju.

Povratite prvobitnu mekoću i glatkoću seksualnih igračaka

Da biste zadržali maksimalnu uživanciju i trajnost vaših Realistic Skin igračaka, preporučujemo da redovito provodite ovaj postupak.

  • Prvo, započnite s pravilnim čišćenjem i sušenjem vaših igračaka kako biste uklonili nečistoće i ostatke prije nanošenja S8 Renewal praha. Temeljito ih operite koristeći nježan sapun i mlaku vodu, a potom ih pažljivo osušite čistim i mekanim ručnikom.
  • Nakon što su igračke potpuno suhe, uzmite S8 prah za obnovu i održavanje seksualnih igračaka i nanesite ga na površinu. Nježno trljajte prah po površini kako biste ga ravnomjerno rasporedili i umasirali u materijal.
  • Primijetit ćete kako vaše igračke postupno vraćaju svoj prvobitni osjećaj svilenkaste glatkoće. S8 Renewal Powder prodire u materijal od realistične kože, osvježava ga i štiti od isušivanja i pucanja.

Uz S8 Renewal Powder, briga o vašim Realistic Skin igračkama postaje praktična i neophodna kako bi se očuvala njihova očaravajuća tekstura.

Zahvaljujući ovom čudesnom prahu za obnovu i održavanje, vaše seksualne igračke će izgledati kao nove.

Težina 0.088 g
Dimenzije 10 × 4 × 4 mm
Količina

60 ml

Sigurno za tijelo

Da

Sastav

Kukuruzno brašno

Proizvođač