Početna » Kinky shop » Drogerija » Lubrikanti » Nature Lube Aloe Vera – lubrikant na bazi vode
Categories: Tags: SKU: 90243

Nature Lube Aloe Vera – lubrikant na bazi vode

16.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Nature Lube je napredan lubrikant koji pruža prirodan osjećaj i nevjerojatno klizanje. Sastavljen od provjerenih sastojaka, uključujući aloe veru i prirodne tvari, nudi ugodno podmazivanje i potiče hidrataciju kože. Ovaj višenamjenski lubrikant je idealan za korištenje s kondomima, masažnim uređajima i proizvodima od gume i lateksa. Napravljen od visokokvalitetnih tvari, pruža iznimnu blagost prema koži i siguran je za upotrebu tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Loyalty program

2 na zalihi

Nature Lube Aloe Vera – lubrikant na bazi vode koristi provjerene i testirane sastojke aloe vere i drugih prirodnih tvari kako bi osigurao ugodno podmazivanje.

  • Aloe vera, poznata po svojim blagotvornim svojstvima za kožu, igra ključnu ulogu u ovom lubrikantu. Njena hidratantna svojstva pomažu očuvanju prirodne vlažnosti kože, što doprinosi osjećaju ugode i sprječava osjećaj suhoće tijekom intimnih trenutaka. Osim toga, aloe vera ima umirujuće djelovanje, što dodatno pomaže u ublažavanju eventualnih nelagoda tijekom seksualnih aktivnosti.

Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, ovaj lubrikant pruža ekstremno glatku i dugotrajnu podmazanost. To je od posebne važnosti tijekom intimnih trenutaka, pogotovo kod analnog seksa ili drugih situacija koje zahtijevaju intenzivnije podmazivanje.

Nature Lube je višenamjenski lubrikant koji se može koristiti na različite načine. Posebno je prikladan za korištenje s kondomima, što osigurava dodatnu zaštitu i poboljšava iskustvo tijekom spolnog odnosa. Također, odličan je za upotrebu s masažnim uređajima, jer olakšava klizanje po koži i čini masažu ugodnijom. Osim toga, lubrikant se može sigurno koristiti s proizvodima od gume i lateksa bez oštećenja ili razgradnje materijala.

Važno je napomenuti da je Nature Lube izrađen od visokokvalitetnih tvari, što ga čini izuzetno blagim prema koži. Bez obzira na to koliko ga dugo koristili, on će i dalje ostati siguran za primjenu. Ovo je osobito važno za duže intimne trenutke ili igre koje zahtijevaju dugotrajno podmazivanje.

Težina 0.115 g
Dimenzije 13.7 × 3.7 × 3.7 mm
Količina

100 ml

Na bazi vode

Da

Sastav

Dehidroksantan guma, Glicerin, Glukoza, Hondrus crispus, Kalijev sorbat, Limunska kiselina, Natrijev benzoat, Sok od lista aloe barbadensis u prahu, Voda

Proizvođač