Početna » Kinky shop » Drogerija » Lubrikanti » Mister B GLIDE Extreme 100 ml

Mister B GLIDE Extreme 100 ml

20.75

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Mister B GLIDE Extreme silikonski lubrikant s Laureth-9 anestetikom. Dermatološki ispitano.

Nema na zalihi

Zbog velike potražnje, Mister B je u omiljeni lubrikant kupaca Mister B proizvoda dodao opuštajuću i desenzibilizirajuću tvar LAURETH-9, što omogućuje bezbolnu penetraciju. Dodavanjem Laureth-9 (kemijski ekvivalent ekstrakta klinčića) u GLIDE formulu, stvoren je Mister B GLIDE Extreme.

Korištenje GLIDE Extreme lubrikanta, zbog njegovih opuštajućih i desenzibilizirajućih svojstava olakšat će ekstremnu penetraciju. Iako Laureth-9 ima anestetsko djelovanje, nije teški anestetik, što je dobro, jer i dalje omogućuje dovoljno osjećaja da znate što se događa i možete uživati u osjećaju ispunjenosti.

Zbog svojih svojstava, GLIDE Extreme također je izvrstan višenamjenski lubrikant ako ste skloni preuranjenoj ejakulaciji, jer također djeluje kao sredstvo za odgodu ejakulacije. Ovo je lubrikant medicinske klase na bazi silikona. Kompatibilan je s kondomima, bez ulja i masti i naravno: svilenkasto mekan i jako, jako dugotrajan.

Mister B naglašava kako proizvod nije testiran na životinjama i ne sadrži nusproizvode životinjskog podrijetla. Posljednje što proizvođač ističe, ali ne manje važno: proizvod je dermatološki ispitan.

Korištenje i sastojci Mister B GLIDE Extreme lubrikanta

Sredstvo za desenzibilizaciju (Laureth-9) ne može se dobro miješati s GLIDE formulom, a budući da proizvođač nije htio dodati stabilizator u lubrikant, prije upotrebe bočicu treba dobro protresti. Sastojci: Dimethicone, Dimethiconol, Cyclomethicone, Laureth-9

Težina 0.124 g
Količina

100 ml

Sastav

Cyclomethicone, Dimethicone, Dimethiconol, Laureth 9, Silikon

Proizvođač

Marka

Zemlja porijekla

Njemačka