Početna » Kinky shop » Drogerija » Menstrualne čašice veličina S
Categories: Tags: SKU: 10950

Menstrualne čašice veličina S

18.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Promijenite neugodna iskustva s menstruacijom i nabavite menstrualne čašice. Zaboravite na dodatne troškove svaki mjesec i obnovu zaliha tampona ili higijenskih uložaka. Ove čašice za menstruaciju jednostavne su za upotrebu, napravljene od mekanog silikona i toliko udobne da ćete zaboraviti i na čašicu i na menstruaciju.

1 na zalihi

Jeste li kad razmišljali o alternativi tamponima? Jeste li se uopće zapitali, postoji li alternativa tamponima i ulošcima? Ako niste, dopustite da vam predstavimo najbolju alternativu ikad – menstrualne čašice! Doživite beskrajnu slobodu i udobnost tijekom cijelog dana i noći s menstrualnim čašicama od Mae B. Menstrualne čašice veličina S su udobne, sigurne za korištenje i za višekratnu upotrebu, stoga su najbolja alternativa tamponima i higijenskim ulošcima.

Uz ove silikonske čašice za menstruaciju možete zaboravi na brigu o zalihama tampona i uložaka i smanjiti mjesečne troškove na higijenske potrepštine. U pakiranju se nalaze dvije čašice S veličine, a njihove dimenzije su:

  • Ukupna dužina: 4.5 cm
  • Širina: 4 cm

Karakteristike menstrualnih čašica:

  • Dostupne i u L veličini
  • Materijal: Silikon
  • Za višekratnu upotrebu

Kako umetnuti menstrualnu čašicu?

Umetanje menstrualne čašice je vrlo jednostavno, čak jednostavnije od umetanja tampona. Kako umetnuti menstrualnu čašicu i više informacija o korištenju možete saznati iz videa.

Težina 0.165 g
Dimenzije 17 × 10 × 6.5 mm
Boja

Ružičasta

Ukupna dužina

4.5 cm

Promjer

4 cm

Materijal

Silikon

Proizvođač

Marka

Zemlja porijekla

Kina