Početna » Kinky shop » Drogerija » Lubrikanti » Love Glide lubrikant na bazi vode
Categories: Tags: SKU: 90454

Love Glide lubrikant na bazi vode

11.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Love Glide lubrikant na bazi vode je proizvod stvoren kako bi vam pružio izuzetno uglađeno i ugodno iskustvo tijekom intimnih trenutaka. Ono što ga čini posebnim je njegova iznimna blagost prema koži, što ga čini pogodnim za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

Nema na zalihi

Love Glide lubrikant na bazi vode je proizvod stvoren kako bi vam pružio izuzetno uglađeno i ugodno iskustvo tijekom intimnih trenutaka.

Ono što ga čini posebnim je njegova iznimna blagost prema koži, što ga čini pogodnim za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

  • Jedna od ključnih prednosti ovog lubrikanta je njegova kompatibilnost s kondomima, gumom i lateksom. To znači da se može sigurno koristiti s različitim vrstama kondoma i seksualnim igračkama, pružajući vam potpunu slobodu i sigurnost.
  • Osim toga, ovaj lubrikant je potpuno bez okusa i mirisa, što ga čini idealnim izborom za sve one koji žele uživati u čistom i autentičnom seksualnom iskustvu bez ometajućih mirisa ili okusa. Na taj način, možete se potpuno posvetiti jedno drugome bez ikakvih distrakcija.
  • Nježna klizna svojstva ovog lubrikanta dodatno pridonose vašem užitku i zadovoljstvu. Pruža nevjerojatno glatku teksturu koja smanjuje trenje i povećava ugodnost tijekom seksualnih aktivnosti.

Bez obzira na vaše želje i preferencije, ovaj lubrikant je osmišljen kako bi pružio maksimalnu udobnost, povećao senzacije i stvorio intimnu atmosferu u kojoj možete istražiti svoje strasti.

Težina 0.126 g
Dimenzije 22 × 22.7 × 37.5 mm
Količina

100 ml

Na bazi vode

Da

Sastav

Glicerin, Glukoza, Hondrus crispus, Limunska kiselina, Natrijev benzoat, Propilen glikol, Voda

Proizvođač

Marka