Početna » Kinky shop » Sex igračke » Vibratori » Get Real crni silikonski vibrator
Categories: SKU: 10160

Get Real crni silikonski vibrator

25.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Get Real vibrator proizvođača TOYJOY uz dužinu od 18.5 cm koja se može umetnuti, oduševit će vas i svojim promjerom od 4.1 cm. Napravljen je od kvalitetnog fleksibilnog silikona s izraženim venama koje pružaju dodatnu stimulaciju sa sedam brzina vibracije. Njegova fleksibilnost čini ga primjerenim za vaginalnu ili analnu igru i vodootporan je pa ga možete koristiti i za vrijeme kupanja.

Nema na zalihi

Get Real crni silikonski vibrator možete koristiti za vaginalnu ili analnu igru s obzirom da je izrađen od čvrstog, ali fleksibilnog silikona. Sigurno će vam se svidjeti i realističan izgled s izraženim venama koje pružaju još bolju stimulaciju. Ovaj vibrator ima lijepo oblikovan i zaobljen glavić, vodootporan je i ima sedam načina vibracije.

Get Real silikonski vibrator proizvođača TOYJOY uz dužinu od 18.5 cm koja se može umetnuti, oduševit će vas i svojim promjerom od 4.1 cm. Uz sve navedene karakteristike, ovaj vibrator obećava nevjerojatnu stimulaciju.

Karakteristike vibratora:

  • venska tekstura za bolju stimulaciju
  • lijepo oblikovan i zaobljen glavić
  • 7 brzina
  • vodootporan
  • siguran za tijelo

Kako bi sve teklo glatko, koristite dovoljno lubrikanta. Nakon korištenja, vibrator dobro isperite običnom vodom ili sredstvom za čišćenje seksualnih igračaka.

Težina 0.306 g
Dimenzije 30.5 × 8.5 × 8 mm
Boja

Crna

Ukupna dužina

22.5 cm

Promjer

4.1 cm

Dužina

18.5 cm

Brzine

7

Vodootporno

Da

Sigurno za tijelo

Da

Materijal

Silikon

Punjivo

Ne

Vrsta baterije

AA

Količina baterija

2

Baterije u paketu

Ne

Proizvođač

Marka