Početna » Kinky shop » Drogerija » Gelovi i kreme » Gel za provodljivost i električnu stimulaciju
Categories: , SKU: 13604

Gel za provodljivost i električnu stimulaciju

9.29

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Gel za provodljivost i električnu stimulaciju je vrhunski proizvod koji vam omogućuje sigurno i pojačano iskustvo e-stimulacije. Njegova sigurna i visokokvalitetna formula, uz poštivanje etičkih standarda, čini ga idealnim izborom za sve koji žele poboljšati svoje intimne trenutke i održavati svoje igračke u najboljem mogućem stanju.

2 na zalihi

Gel za provodljivost i električnu stimulaciju (e-stim) osigurava pojačane senzacije i omogućuje vam da podignete električnu stimulaciju do sljedeće razine. Napravljen je od sigurnih sastojaka, uključujući koloidno srebro, što ga čini prikladnim za tijelo.

Impulse Conductive Gel omogućuje vam da poboljšate iskustvo električne stimulacije kroz svoje igračke i uređaje kao što je Urethral Sound. Koristeći ovaj gel, povećat ćete provodljivost i osjetiti intenzivnije senzacije tijekom stimulacije, pružajući vam potpuno novo iskustvo zadovoljstva.

  • Redovitom primjenom Conductive Gela, osiguravate optimalnu provodljivost i maksimalno iskorištavanje svakog električnog impulsa, čime produžujete vijek trajanja svojih uređaja.
  • Gel je siguran za korištenje s igračkama od silikona, što vam pruža fleksibilnost i mogućnost korištenja različitih vrsta uređaja s ovim gelom.
  • Gel je proizveden u Sjedinjenim Američkim Državama, što garantira visoku kvalitetu i poštivanje strogih proizvodnih standarda. Također, gel nije testiran na životinjama, čime doprinosi vašem osjećaju etičke odgovornosti pri odabiru proizvoda.
  • Bez glicerina, parabena, soli i boja, što znači da je formulacija prijateljska prema tijelu i osjetljivim područjima kože.
Težina 0.076 g
Dimenzije 11.5 × 3.2 × 3.2 mm
Količina

59 ml

Sigurno za tijelo

Da

Proizvođač

Marka