Početna » Kinky shop » Sex igračke » Dildo » Analni dildo » Pretty Love Iron Fist Dildo 36 cm
Categories: SKU: 31401

Pretty Love Iron Fist Dildo 36 cm

50.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Priuštite si šaku punu ekstaze s Pretty Love dildom za fisting ukupne dužine 36 cm.

1 na zalihi

Tražiš fisting dildo koji će ti pružiti intenzivno iskustvo i ispuniti sve tvoje fisting fantazije? Dildo za fisting od TPR-a Pretty Love Iron Fist Dildo ukupne dužine 36 cm s realističnim dizajnom stisnute šake i podlaktice – ultimativni je izbor za one koji žele istražiti nove razine zadovoljstva.

Pretty Love dildo za fisting od TPR-a je mekan, ali čvrst i pruža fleksibilnost i prilagodljivost pri penetraciji. Njegova tekstura je glatka i nježna, što osigurava udobnost i lako klizanje. Ovaj dildo je posebno dizajniran kako bi simulirao iskustvo fistinga na siguran i kontroliran način. Bez obzira jesi li početnik ili iskusni entuzijast, ovaj dildo za fisting od TPR-a pružit će ti izuzetno zadovoljstvo.

Karakteristike:

  • Napravljen od TPR-a, što mu daje potrebnu čvrstoću i fleksibilnost
  • Glatka i nježna tekstura
  • Ukupna dužina iznosi 36 cm
  • Širina iznosi do 8.8 cm

Priuštite si šaku punu ekstaze s Pretty Love dildom za fisting i obavezno se naoružajte s puno lubrikanta, a preporučujemo da pogledate ovaj hibridni lubrikant za fisting na bazi vode i silikona: Fist Lube.

Prije i poslije svake upotrebe, preporučujemo temeljito čišćenje s odgovarajućim sredstvom za čišćenje igračaka kako bi se osigurala higijena i sigurnost.

Boja

Svijetla boja kože

Materijal

TPR

Vodootporno

Da

Ukupna dužina

36 cm

Promjer

8.8 cm

Proizvođač