Početna » Kinky shop » Sex igračke » ELECTRASTIM FLICK – elektrostimulacijski komplet za početnike
Categories: Tags: SKU: EM60-E

ELECTRASTIM FLICK – elektrostimulacijski komplet za početnike

109.00

 • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

 • Dostava za 5-7 dana.

Manji od mnogih modela na tržištu, e-stim powerbox ElectraStim Flick ima 7 postavki stimulacije s povećanim uzorcima i impulsima, od kojih svaka može raditi s 24 postavke intenziteta koje odgovaraju vašem ukusu. ‘Flick’ također ima patentirani način stimulacije aktiviran pokretom.

Dostupno uz narudžbu

ELECTRASTIM FLICK – elektrostimulacijski komplet za početnike EM60 Flick je najpopularniji i najpristupačniji stimulator, što ga čini idealnim izborom za početnike. ‘Flick’ je jednokanalni stimulator koji će pokretati 2 unipolarne elektrode ili 1 bipolarnu elektrodu.

Manji od mnogih modela na tržištu, e-stim powerbox ElectraStim Flick ima 7 postavki stimulacije s povećanim uzorcima i impulsima, od kojih svaka može raditi s 24 postavke intenziteta koje odgovaraju vašem ukusu. ‘Flick’ također ima patentirani način stimulacije aktiviran pokretom. Ova postavka prevodi ritam i intenzitet vaših pokreta u stimulaciju kako bi se osjećaj uskladio s vašim potiscima, potezima i sl.

Napomena: Kako biste bili sigurni da ste odabrali stimulator s dovoljno snage za svoju sex igračku, uvijek preporučujemo da provjerite grafikon kompatibilnosti.

Kako napuniti svoj EM60 stimulator ‘Flick’:

Spojite priloženi kabel za punjenje na stimulator, priključite ga u bilo koji USB priključak ili adapter i pustite da se potpuno napuni. Crveno svjetlo svijetlit će dok se stimulator puni i isključit će se nakon dovršetka punjenja. Potpuno punjenje trajat će do 3 sata.

Kako postaviti stimulator ‘Flick’:

Nakon što se vaš stimulator napuni, vrijeme je da zabava počne! Jednostavno umetnite priključni kabel u vrh stimulatora i umetnite oba kraja 2mm utikača u odabrane elektrode.

Promjena razine snage:

Uključite EM60 pritiskom na gumb za uključivanje/isključivanje. Zaslon će se upaliti kako bi vas obavijestio da je jedinica aktivna. Razina intenziteta bit će postavljena na 0, a stimulacija će biti kontinuirana.

Povećajte razinu snage pritiskom na gumb za pojačavanje intenziteta i počet ćete osjećati stimulaciju. Intenzitet stimulacije povečava se za jednu razinu, a možda ćete morati povečati nekoliko razina prije nego što primijetite stimulaciju. Ako ne osjećate stimulaciju, isključite stimulator i ponovno spojite utikače, osiguravajući da su potpuno umetnuti u odabrane elektrode i pokušajte ponovno.

Postoje 24 razine intenziteta koje odgovaraju svim ukusima, tako da ćete pronaći pravu stimulaciju za vas uz malo eksperimentiranja. Ako se stimulacija osjeća preintenzivno, pritisnite gumb za smanjivanje intenziteta ili pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje da biste isključili jedinicu. Kada ponovno uključite stimulator, intenzitet će se vratiti na 0.

Promjena uzoraka:

Ukupno ima 7 uzoraka, a stimulator će uvijek početi s kontinuiranim uzorkom rada.

 1. Kontinuirano – glatko i stabilno
 2. Val – Spori i nježni valovi/efekt masaže
 3. Rastući val: naizmjenični brzi i spori valovi
 4. Spor puls – pulsirajući rad
 5. Dvostruki puls: srednji udar praćen brzim udarima
 6. Padajući odmor: pulsirajući uzorak sa sve manjom učestalošću.
 7. Rastući puls: spor puls koji se povećava do brzog pulsa, a zatim ponovno usporava.

LED monitor izlazne aktivnosti treperit će narančastim LED svjetlom istovremeno s stimulacijom kako bi vas obavijestio koja je postavka uzorka odabrana.

Aktiviraj način rada “FLICK”:

Pritisnite i držite tipku načina rada dvije sekunde i aktivirat će se revolucionarni način  rada FLICK. Ova specijalizirana postavka omogućuje vam uživanje u stimulaciji koja reagira na vaše pokrete, stvarajući prilagođene uzorke.

Kako koristiti FLICK način rada:

Držite stimulator ravno i koristite pokrete gore-dolje kako biste ga protresli. Što se jače i brže tresete, to ćete intenzivnije i brže osjetiti stimulaciju. Razinu intenziteta možete prilagoditi kao što možete s bilo kojim drugim načinom stimulacije, tako da se nikada ne osjeća prejako.

LED zaslon Flick pokazat će vam intenzitet svakog pokreta. Kada dosegne odabrani maksimalni intenzitet, prikazat će četiri zelena svjetla i jedno crveno svjetlo na vrhu. Da biste dodatno povećali intenzitet, jednostavno pritisnite gumb za pojačavanje intenziteta.

Podijelite stimulaciju sa svojim partnerom:

Vi i vaš partner možete dijeliti stimulacije s ElectraStim Flickom kada oboje koristite elektrodu spojenu na isti stimulator. Spojite svoje elektrode kao i obično, ali umjesto da jedna osoba koristi obje elektrode, svaka osoba će preuzeti kontrolu nad svojom elektrodom. Možete koristiti bilo koju kombinaciju elektroda kako biste nadopunili svoje individualne ukuse.

Nakon što su elektrode postavljene, treba ih postaviti i osigurati da se vaša tijela dodiruju ispod struka prije uključivanja stimulatora. Polako povećavajte intenzitet na razinu s kojom ste oboje zadovoljni, jer ćete oboje doživjeti isti intenzitet. Tijekom igre oboje ćete doživjeti stimulacije kroz odabrane elektrode, ali osjetit ćete i te erotske trnce gdje god dodirnete za istinski sinkronizirano seksualno iskustvo.

Dodatne karakterstike:

 • Punjivi e-stim powerbox (putem mini USB-a) ne zahtijeva baterije
 • Do 6 sati korištenja između punjenja
 • Indikator slabe baterije
 • Jednostavan za korištenje, čak i za početnike
 • Poboljšano zadovoljstvo tijekom svih seksualnih aktivnosti.
 • Idealno za masturbaciju, predigru ili kao seksualnu igračku za parove tijekom prodornog seksa.
 • 7 postavki stimulacije, uključujući kontinuiranu stimulaciju, pulsiranje i eskalaciju
 • 24 razine intenziteta
 • Upravljačka jedinica s mekim gumbima i LED zaslonom
 • Mala veličina
 • Izgrađen po najvišim standardima
 • Dimenzije ElectraStim Flick: 95 mm x 55 mm x 15 mm

Komplet uključuje:

1x elektrostimulator ElectraStim Flick (model EM60-E)
1x priključni kabel s 2mm priključcima
1x kabel za punjenje
4x unipolarni ElectraPads
1x vrećica za pohranu
Jamstveni list
Upute (EN/FR/DE/NL/ES/IT)