Početna » Kinky shop » Sex igračke » Dildo » Analni dildo » Dragon Power PVC dildo 19 cm
Categories: Tags: SKU: 29599

Dragon Power PVC dildo 19 cm

27.50

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Dildo Dragon Power 19 cm za žene i muškarce će vam pružiti potpuno novi osjećaj stimulacije sa svojom jedinstvenom teksturom. Njegova usisna čaša čini ga stabilnim i sigurnim za igru, pa vam tako ruke ostaju slobodne za druge stvari.

1 na zalihi

Dragon Power PVC dildo 19 cm zvjerskog izgleda svojom jedinstvenom teksturom pružit će potpuno novi osjećaj stimulacije. Ovaj masivni PVC dildo ima usisnu čašicu što ga čini stabilnim i sigurnim za igru bez upotrebe ruku.

Dragon Power dildo napravljen je od PVC-a bez ftalata, što znači da je siguran za tijelo. Odličan je izbor za analnu! Vrh je tanak i savršeno oblikovan za ugodno umetanje, a promjer dilda postupno se povećava do 5.4 cm.

Površina je teksturirana, odnosno prekrivena rebrima različitih oblika i veličina što će vam pružiti uzbudljivu stimulaciju svakim umetnutim centimetrom. Uz sve kvalitete ovog PVC dilda tu je i usisna čašica, kojom dildo možete pričvrstiti na bilo koju ravnu i glatku površinu. Ona će pružiti osjećaj sigurnosti i omogućiti nezaboravno handsfree iskustvo.

Karakteristike Dragon Power dilda:

  • Ukupna dužina:19 cm
  • Dužina koja se može umetnuti: 17 cm
  • Promjer: 5.4 cm
Boja

Crna

Materijal

PVC

Ukupna dužina

19 cm

Dužina

17 cm

Promjer

5.4 cm

Proizvođač