Početna » Kinky shop » Sex igračke » Dildo » Realistični dildo » Dildo Terry 17.5 cm
Categories: SKU: 29905

Dildo Terry 17.5 cm

35.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Dildo Terry 17.5 cm izrađen je od visokokvalitetnog TPE-a dvostruke gustoće. Super realističan glavić i vene na njegovoj površini povećavaju njegovu autentičnost, a usisna čaša u podnožju omogućuje handsfree doživljaj.

Loyalty program

Nema na zalihi

Proizvođač Guilty Toys unio je revoluciju u pojam realistični dildo i sada, kad govorimo o ovoj vrsti dilda, zaista imamo proizvod koji u potpunosti opravdava svoj naziv. Predstavljamo vam dildo Terry iz nove kolekcije dilda u našoj ponudi. Terry je dildo svijetle boje kože, rumenog glavića i s testisima koji su, kao i čitav dildo, veoma realistični. Možete navlačiti kožicu i igrati se kako god poželite jer pred vama je najvjernija replika pravog penisa u erekciji.

Terry dildo ukupno je dug 17.5 cm i izrađen od visokokvalitetnog TPE-a dvostruke gustoće. Unutrašnjost dilda je čvrsta poput pravog penisa u erekciji, a vanjština je rastezljiva i mekana poput prave kože. Guilty Toys dilda posebna su po tome što je koža na dildu vrlo slična pravoj i može se pomicati i rastezati poput prave kože, što pruža poseban osjećaj. Ovaj realistični dildo omogućit će vam da se izgubite u mašti i ostvarite vrhunsko iskustvo unutarnje stimulacije, kao s pravim penisom.

Ovaj dildo, osim realistične unutarnje i vanjske tvrdoće, ima i druga svojstva pravog penisa, poput savitljivosti. Njegova čvrsta struktura savršena je za jake penetracije, a uz sve navedeno važno je istaknuti i realistično oblikovani glavić, koji je također mekan i sexy poput pravog. Dojam stvarnog penisa ostavljaju i izražene vene na njegovoj površini, a osiguranje za maksimalni užitak je vakuumska čašica koja vam omogućuje korištenje bez ruku.

Karakteristike dilda Terry:

  • Ukupna dužina: 17.5 cm
  • Dužina koja se može umetnuti: 12.5 cm
  • Dildo dvostruke gustoće od TPE-a
  • Iznimno realističan izgled i osjećaj
  • Usisna čašica
Boja

Svijetla boja kože

Materijal

TPE

Ukupna dužina

17.5 cm

Dužina

12.5 cm

Promjer

3.7 cm

Vodootporno

Da

Proizvođač