Početna » Kinky shop » Sex igračke » Dildo » Realistični dildo » Dildo Mike 21 cm – Passion Labs
Categories: SKU: 29935

Dildo Mike 21 cm – Passion Labs

38.99

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Passion Labs – dildo Mike 21 cm izrađen je od visokokvalitetnog TPE-a s 2 različite strukture. Super realističan vrh i vene na njegovoj površini povećavaju njegovu autentičnost, a usisna čaša u podnožju stabilizira dildo tako da imate slobodne ruke.

1 na zalihi

Passion Labs – Dildo Mike 21 cm pravi je glavati macan. Ovo je dildo iz nove kolekcije realističnih dilda u našoj ponudi koji svojim svojstvima zaista pruža nevjerojatno realističan doživljaj. Ne samo u izgledu, već i u osjećaju. Budući da je Dildo Mike napravljen od TPE-a dvostruke gustoće, unutrašnjost mu je kruta, kao da je pravi penis u erekciji pred vama, a vanjština mu je nevjerojatno slična koži na penisu. Rastezljiva je i pomična, stoga ovaj dildo zaista pruža ultimativni realistični osjećaj.

Dildo Mike je uz to i savitljiv pa podnosi jake penetracije i naravno, uzvraća jakim zadovoljstvom. “Jake penetracije” omogućuje vakuumska čašica kojom dildo možete pričvrstiti na bilo koju ravnu površinu dok ruke možete koristiti za nešto drugo. 🙃

Uz ovaj dildo najbolje je koristiti lubrikant na bazi vode, a preporučujemo i da pogledate naša sredstva za čišćenje i održavanje seksualnih igračaka.

Boja

Svijetla boja kože

Materijal

TPE

Ukupna dužina

21 cm

Dužina

16 cm

Promjer

4 cm

Vodootporno

Da

Proizvođač