Početna » Kinky shop » Sex igračke » BDSM » BDSM setovi » Bondage Couture – BDSM komplet od šest dijelova
Categories: SKU: 18845

Bondage Couture – BDSM komplet od šest dijelova

115.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Bondage Couture – BDSM komplet od šest dijelova oživljava vaše BDSM maštarije o igranju uloga, a komplet sadrži manšete za zapešća i gležnjeve, ovratnik i povodac, kravatu, povez za oči i bič. Izrađeni od sintetičkih materijala, svi su predmeti sigurni za tijelo, izdržljivi i izrađeni za udobnost—savršeni za večer odvažne i maštovite igre!

1 na zalihi

Bondage Couture – BDSM komplet od šest dijelova oživljava vaše BDSM maštarije o igranju uloga. Komplet sadrži manšete za zapešća i gležnjeve, ovratnik i povodac, kravatu, povez za oči i bič. Izrađeni od sintetičkih materijala, svi su predmeti sigurni za tijelo, izdržljivi i izrađeni za udobnost—savršeni za večer odvažne i maštovite igre!

Komplet od 6 dijelova omogućava raznovrsne igre i kombinacije prilikom eksperimentiranja s BDSM scenarijima.

  • Manšete se koriste za vezivanje ruku i nogu partnera. Pružaju osjećaj fizičkog ograničenja i dominacije, što je ključni element u mnogim BDSM igrama.
  • Ovratnik se stavlja oko vrata partnera kako bi simbolizirao dominaciju i pokoravanje. Povodac se pričvršćuje na ovratnik te partner može biti vođen i kontroliran.
  • Kravata se često koristi za vezivanje ruku ili drugih dijelova tijela.
  • Povez za oči ograničava vid partnera, povećavajući osjećaj tjeskobe, uzbuđenja i neizvjesnosti.
  • Bič se koristi za zadavanje blagih do umjerenih bolnih podražaja. To može dodati dimenziju stimulacije i maštovitosti u igre, istražujući granice užitka i boli.
Materijal

Metal, Umjetna koža