Početna » Kinky shop » Sex igračke » Analne igračke » Analne kuglice » FUCK GREEN Sphere Balls
Categories: Tags: SKU: 32903

FUCK GREEN Sphere Balls

Original price was: 8.99€.Current price is: 4.49€.

najniža cijena u zadnjih 30 dana.

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

FUCK GREEN Sphere Balls su 100% biorazgradive analne kuglice izrađene od PLA plastike na bazi škroba promjera 3.2 cm. Namijenjene su za umetanje u anus, a vrpca na kraju bi trebala olakšati vađenje.

FUCK GREEN Sphere Balls

  • 100% biorazgradive analne kuglice izrađene od PLA plastike na bazi škroba.

Analne kuglice su seksualne igrače koje se koriste tijekom seksa s partnerom ili samostalno – za poboljšanje vašeg orgazma. Ove analne kuglice izgledaju kao kuglice pričvršćene na uže s vrpcom na jednom kraju. Namijenjene su za umetanje u anus, a vrpca na kraju bi trebala olakšati vađenje. Umetanje i uklanjanje analnih kuglica stimulira osjetljive živce na ulazu u anus što povećava seksualni užitak.

Analne kuglice variraju od malih do velikih, a ove Fuck Green Eko analne kuglice imaju promjer od 3.2 cm. Također možete nabaviti analne kuglice s različitim težinama kuglica. Kuglice se polako ubacuju u rektum i izvlače različitim brzinama prije ili tijekom orgazma.

Korištenje analnih kuglica može povećati zadovoljstvo u gotovo svakom seksualnom činu i ne zahtijevaju partnera — one mogu biti dodatak masturbaciji. Zapravo, ako ste novi u analnoj stimulaciji, samostalna uporaba analnih kuglica može biti dobar način da se opustite i krenete u istraživanje korak po korak.

Težina 0.112 g
Dimenzije 13.5 × 6.7 × 3.5 mm
Boja

Ružičasta, Zelena

Promjer

3.2 cm

Vodootporno

Da

Sigurno za tijelo

Da

Materijal

100% razgradiva PLA plastika

Proizvođač