Početna » Kinky shop » Drogerija » Kondomi » Billy Boy MIX Sortiment 100 kondoma
Categories: SKU: 0109169

Billy Boy MIX Sortiment 100 kondoma

34.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Upoznajte revolucionarnu i pouzdanu liniju kondoma – Billy Boy MIX Sortiment kondomi! Svojom dizajnom, okusima, vrhunskom kvalitetom i iznimnom sigurnošću, ovi kondomi postat će neizostavni pratitelj u vašim intimnim trenucima.

Dostupno uz narudžbu

Billy Boy MIX Sortiment pakiranje od 100 komada kondoma je izvrstan izbor za sve koji žele raznolikost i uzbuđenje. Ovo pakiranje nudi široku paletu različitih vrsta kondoma, prilagođenih različitim potrebama i željama.

Što čini Billy Boy kondome najboljima?

  • U ovom raznolikom pakiranju od 100 komada možete pronaći različite vrste i teksture, uključujući kondome s različitim okusima i oblicima. Bilo da tražite kondome koji pružaju dodatni osjećaj užitka, kondome s aromama, ili pak one s teksturom za povećani stimulans. MIX Sortiment ima sve što vam treba.
  • Svi kondomi su izrađeni od visokokvalitetnog lateksa, osiguravajući izvrsnu zaštitu od trudnoće i spolno prenosivih bolesti.
  • Njihov anatomski oblik pruža siguran i udoban osjećaj tijekom seksualnih odnosa.
  • Raznolikost opcija omogućuje prilagodbu različitim situacijama i preferencijama.

Billy Boy MIX Sortiment kondomi omogućuju vam stvaranje raznolikih iskustava u spavaćoj sobi, čineći vaše intimne trenutke još uzbudljivijima i zadovoljnijima. Bez obzira jeste li novi u svijetu kondoma ili želite raznolikost u svojem seksualnom životu, ovo pakiranje kondoma ima sve što vam treba.

Količina

100 kom

Dužina

19 cm

Širina kondoma

5.3 cm

Debljina

0.06 mm

Materijal

Latex

Proizvođač