Početna » Kinky shop » Drogerija » Kondomi » Billy Boy Dotted kondomi 100 kondoma
Categories: SKU: 0109167

Billy Boy Dotted kondomi 100 kondoma

34.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Upoznajte revolucionarnu i pouzdanu liniju kondoma – Billy Boy Dotted kondomi! Svojom dizajnom, vrhunskom kvalitetom i iznimnom sigurnošću, ovi kondomi postat će neizostavni pratitelj u vašim intimnim trenucima.

Loyalty program

1 na zalihi

Upoznajte revolucionarnu i pouzdanu liniju kondoma – Billy Boy Dotted kondomi! Svojim dizajnom, vrhunskom kvalitetom i iznimnom sigurnošću, ovi kondomi postat će neizostavni pratitelj u vašim intimnim trenucima.

Što čini Billy Boy kondome najboljima?

  1. Premium kvaliteta: Billy Boy kondomi proizvedeni su s posebnom pažnjom i od najfinijih materijala kako bi osigurali nevjerojatnu razinu kvalitete. Svaki kondom je temeljito testiran kako biste mogli uživati u bezbrižnom iskustvu i intenzivnom zadovoljstvu.
  2. Sigurnost na prvom mjestu: Billy Boy kondomi su pouzdani i odobreni od strane relevantnih zdravstvenih tijela kako biste bili potpuno sigurni u njihovu učinkovitost.
  3. Revolucionaran dizajn: Dizajnirani s posebnom pažnjom prema detaljima, ovi kondomi pružaju nevjerojatno prirodan osjećaj i savršeno prianjanje. Zahvaljujući tankom i glatkom materijalu, osjećat ćete se kao da ne nosite ništa, dok istovremeno nosite vrhunsku zaštitu.

Osjetite sigurnost i užitak u trenucima bliskosti s vašim voljenim osobama uz pakiranje od 100 komada Billy Boy kondoma.

Količina

100 kom

Dužina

19 cm

Širina

5.3 cm

Debljina

0.06 mm

Materijal

Latex

Proizvođač