Početna » Kinky shop » Drogerija » Kondomi » Billy Boy Dotted kondomi 100 kondoma
SKU: 0109167

Billy Boy Dotted kondomi 100 kondoma

34.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Upoznajte revolucionarnu i pouzdanu liniju kondoma – Billy Boy Dotted kondomi! Svojom dizajnom, vrhunskom kvalitetom i iznimnom sigurnošću, ovi kondomi postat će neizostavni pratitelj u vašim intimnim trenucima.

sexy shop Kinky

Popust od 10% na navedenu cijenu obračunava se u košarici nakon upisivanja kôda.

1 na zalihi

Upoznajte revolucionarnu i pouzdanu liniju kondoma – Billy Boy Dotted kondomi! Svojim dizajnom, vrhunskom kvalitetom i iznimnom sigurnošću, ovi kondomi postat će neizostavni pratitelj u vašim intimnim trenucima.

Što čini Billy Boy kondome najboljima?

  1. Premium kvaliteta: Billy Boy kondomi proizvedeni su s posebnom pažnjom i od najfinijih materijala kako bi osigurali nevjerojatnu razinu kvalitete. Svaki kondom je temeljito testiran kako biste mogli uživati u bezbrižnom iskustvu i intenzivnom zadovoljstvu.
  2. Sigurnost na prvom mjestu: Billy Boy kondomi su pouzdani i odobreni od strane relevantnih zdravstvenih tijela kako biste bili potpuno sigurni u njihovu učinkovitost.
  3. Revolucionaran dizajn: Dizajnirani s posebnom pažnjom prema detaljima, ovi kondomi pružaju nevjerojatno prirodan osjećaj i savršeno prianjanje. Zahvaljujući tankom i glatkom materijalu, osjećat ćete se kao da ne nosite ništa, dok istovremeno nosite vrhunsku zaštitu.

Osjetite sigurnost i užitak u trenucima bliskosti s vašim voljenim osobama uz pakiranje od 100 komada Billy Boy kondoma.

Količina

100 kom

Dužina

19 cm

Širina

5.3 cm

Debljina

0.06 mm

Materijal

Latex

Proizvođač

Možda će vam se svidjeti i ovi proizvodi: