Početna » Kinky shop » Sex igračke » Masturbatori » Vibrirajući masturbatori » Autoblow 2+ Extra Tight Edition
Categories: SKU: 10862

Autoblow 2+ Extra Tight Edition

150.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Autoblow 2+ masturbator koristi novi poboljšani sustav hvatanja penisa koji se sastoji od 5 opružnih prstiju koji nježno, ali čvrsto drže penis i simuliraju oralni seks.

1 na zalihi

Autoblow 2+ Extra Tight Edition najbolji je izbor za ljubitelje oralnog seksa. Ovaj autoblower koristi novi poboljšani sustav hvatanja penisa koji se sastoji od 5 opružnih prstiju koji nježno, ali čvrsto drže penis i pomiču se gore-dolje preko cijele dužine penisa. Autoblow 2+ masturbator upakiran je u kućištu bijelo plave boje i na prvi pogled više sliči golemoj boci, nego masturbatoru, sve dok ne ugledate jedan kraj, sav lijep i gladak, koji spremno čeka da obujmi vaš penis i zadovolji vas kao nitko do sad. Već sad zvuči dobro, zar ne?

Karakteristike Autoblow 2+ masturbatora:

  • Veličina B za opseg penisa od 10 – 14 cm.
  • Autoblower nema baterija već se priključuje u bilo koju zidnu utičnicu, a kabel je dug tri metra.
  • Teksturirana unutrašnjost za još više stimulacije.
  • Zamjenjivi rukavci lako se čiste.
  • Snažan motor koji može raditi više od 500 sati.
  • Visina uređaja iznosi 22.9 cm, a širina 10.7 cm.
  • Siguran za tijelo od materijala bez ftalata.
  • Električni dijelovi i motor imaju jamstvo od šest mjeseci. Navlake, odnosno rukavci su potrošni materijal i nisu pokriveni jamstvom.
  • Autoblow masturbator ne vibrira. Ovaj uređaj namijenjen je simulaciji stvarnog osjećaja pušenja.

Autoblow 2+ Extra Tight Edition izvanredan je i sasvim sigurno najbolji masturbator za muškarce na tržištu koji pruža realan osjećaj oralnog seksa. Autoblower je potpuno automatiziran uređaj koji će vas zadovoljiti bez upotrebe ruku. Samo ga uključite u struju, nanesite lubrikant, odaberite brzinu, udobno se smjestite i pustite da autoblower odradi svoj posao.

Upozoravamo vas da će prvo korištenje trajati vrlo kratko jer ne ćete moći izdržati dugo, a da ne svršite. 😉

Zašto odabrati Autoblow 2+ Extra Tight Edition?

Autoblow 2+ Extra Tight Edition je najbolji uređaj koji možete kupiti. Zašto? Pa… automatski je! To znači da doslovno trebate pritisnuti gumb, prilagoditi brzinu, zavaliti se i uživati u najboljem osjećaju pušenja koji jedan uređaj može pružiti.

Inovativni klizač unutar kućišta, osigurava stimulaciju penisa po cijeloj dužini, što stvara osjećaj kao da ste ga gurnuli duboko u grlo. To što sami ne morate uopće pomicati uređaj i ruke su vam slobodne, cijelo iskustvo čini još boljim. Imat ćete osjećaj kao da vas oralno zadovoljava netko veoma dubokog grla, s mnogo iskustva u pušenju i zadovoljavanju muškarca. To je to što vam treba, zar ne?

Zamislite da vam netko puši dok igrate igrice, dok jedete večeru ili u bilo kojoj situaciji, kad god vam paše. Autoblow 2+ Machine nema baterije i uvijek je spreman. Samo ga uključite u struju, nanesite lubrikant, pritisnite gumb i uživajte u nevjerojatnom osjećaju oralnog seksa. Nikad ga nećete čuti da se žali, da mu se ne da ili da ga gušite svojim penisom. Nema suza, nema kašljanja i odmaranja. Autoblower radi koliko god dugo treba da vas zadovolji kao nitko do sad i to će marljivo raditi svaki put.

Kako koristiti Autoblow 2+ masturbator?

Sad kad ste saznali sve o Autoblow 2+ uređaju, vrijeme je da prijeđemo na stvarno dobar dio – kako koristiti Autoblow masturbator?

Opremite se lubrikantom

Prije svega, važno je da pri ruci imate kvalitetni lubrikant na bazi vode. Umetanje penisa u Autoblower bit će puno bolje ako ste podmazani. Nije potrebno nanositi puno lubrikanta jer je površina i unutrašnjost masturbatora ionako svilenkasta i glatka. S lubrikantom će iskustvo biti samo mnogo bolje.

Autoblow 2+ XT masturbator dolazi s rukavcem u obliku usta, ali moguće je nabaviti i umjetnu vaginu ili anus i zamijeniti rukavac. Bez obzira koji rukavac koristite, utrljajte malo lubrikanta na vrh penisa i gurnite ga unutra. Pri prvom korištenju poigrajte se s brzinama. Počnite sporo i postupno povećavajte brzinu kako biste pronašli onu koja vam najviše odgovara.

Između kućišta i navlake nalazi se pet prstena, koji se pomiču gore-dolje po cijeloj dužini vašeg penisa. Osjećaj koji ti prstenovi pružaju sličan je pravom pušenju, a ponekad čak i bolji. Autoblower ni jednom neće loše obaviti posao, a brzina pokreta koju možete kontrolirati osigurava pušenje kakvo želite – doslovno svaki put.

I to je to! Kad se udobno smjestite, premažete „pitona“ lubrikantom i gurnete ga unutra, prepustite se automatskim pokretima Autoblowera i uživajte – hands free!

Težina 1.406 g
Dimenzije 31 × 12 × 12 mm
Boja

Bijela

Ukupna dužina

22 cm

Dužina

10 – 14 cm

Vodootporno

Ne

Sigurno za tijelo

Da

Punjivo

Ne