Početna » Kinky shop » Sex igračke » BDSM » Kavezi za penis » Ass-Gasm Cock Blocker
Categories: SKU: 22303

Ass-Gasm Cock Blocker

59.99

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Ass-Gasm Cock Blocker je ultimativni kavez za penis za početnike i ozbiljne fetiš entuzijaste. Navucite Cock Blocker, umetnite Ass-Gasm čep, zaključajte lokot i uživajte u uzbuđenju.

1 na zalihi

Najprodavaniji Ass-Gasm analni čep u kombinaciji s ultra-popularnim Elite Silicone Cock Blocker kavezom za penis, pruža eksplozivan užitak! Ovaj kavez ima maleni Ass-Gasm analni čep s tankom, suženom osovinom koja osigurava da čep ostane na mjestu.

Čvrsti podesivi prsten od nehrđajućeg čelika obavija cijeli ljubavni paket vašeg subjekta, ostavljajući njegovu batinu zaključanu unutar prozračnog silikonskog kaveza. Silikonski kavez za penis ima malu rupu koja pomaže pri mokrenju za dulju nosivost.

Cock Blocker je ultimativni kavez za penis za početnike i ozbiljne fetiš entuzijaste. Navucite Cock Blocker, umetnite Ass-Gasm analni čep, zaključajte lokot i uživajte u uzbuđenju. Prsten je od nehrđajućeg čelika i podesiv na tri veličine.

Kada svoju analnu igru želite podići na višu razinu, Anal Fantasy Elite kolekcija je vrhunski izbor za vrhunsko analno uzbuđenje i igru s prostatom. Anal Fantasy Elite kolekcija izrađena od visokokvalitetnog Elite silikona i stvorena je za napornu igru. Svaki proizvod u Elite kolekciji ergonomski su dizajnirani za maksimalnu udobnost i zajamčeno zadovoljstvo.

Težina 0.332 g
Boja

Crna

Ukupna dužina

Čep: 8,9 x 2,8 cm | Kavez: 12,7 x Ø4,6 cm

Materijal

Nehrđajući čelik, Silikon

Proizvođač

Marka

Možda će vam se svidjeti i ovi proizvodi: