Početna » Kinky shop » Sex igračke » Analne igračke » Butt plug » Analni čep s prstenom za penis B-Vibe Snug & Tug
Categories: SKU: 35436

Analni čep s prstenom za penis B-Vibe Snug & Tug

55.00

 • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Analni čep od 128 grama s penis prstenom izrađen od vrhunskog silikona. b-Vibe Snug & Tug je hipoalergen, ne sadrži lateks i ftalate. Njegova neporozna značajka čini ga potpuno vodootpornim za analne igre u vodi.

2 na zalihi

Analni čep s prstenom za penis B-Vibe Snug & Tug

 • Upoznajte najudobniji analni čep s prstenom za penis
  • Stimulirajte više erogenih zona s novim Snug & Tug — prstenom za penis i plugom za guzu, za iznimnu analnu igru.
 • Multi-senzacija
  • Silikonski prsten podupire i hvata penis za pružanje dulje, jače erekcije, dok otežani čep stimulira analni kanal i prostatu.
 • Težina i pritisak
  • Snug Plug — ultra udobni, otežani plugovi koji su dizajnirani za pružanje senzualnog osjećaja ispunjenosti.
 • Vrhunska udobnost
  • Tanak i fleksibilan vrat i mekani bešavni silikon pružaju vrhunsku udobnost za dugotrajno nošenje bilo kada i bilo gdje. Savršeno za partnerski seks ili za diskretno uživanje za dulje nošenje.

Iskusite jače erekcije — Za one koji nisu upoznati s prstenom za penis, ovaj  dodatak hvata penis i ograničava protok krvi kako bi odgodio vaš vrhunac.
Zadovoljite želju za ispunjenošću — ultra udoban čep od 128 grama povećava težinu dok stimulira analni kanal i prostatu. Vjerni obožavatelji i obožavatelji Men’s Healtha i Refinery29 također znaju da je Snug Plug jedna od najboljih seksualnih igračaka za ulazak u analni seks.
Izvrsno za solo igru i igru u paru — kombinacija odgođenog vrhunca iz prstena penisa, s pojačanim osjećajem unutarnje/prostatne stimulacije, nevjerojatno je savršena za partnerski seks ili uživanje tijekom solo analne masturbacije.
100% siguran za tijelo i vodootporan — Izrađen od vrhunskog silikona, Snug & Tug je hipoalergen, ne sadrži lateks i ftalate. Njegova neporozna značajka čini ga potpuno vodootpornim za analne igre u vodi.
Prikladan za putovanja — svaka kupnja b-Vibe Snug & Tug uključuje diskretnu kutiju za pohranu za avanture u pokretu.

Dimenzije 10.7 × 3 × 9.4 cm
Materijal

Silikon

Boja

Crna

Marka