Početna » Kinky shop » Drogerija » Gelovi i kreme » 2u1 gel za masažu i lubrikant

2u1 gel za masažu i lubrikant

20.00

  • Cijena je izražena s PDV-om. U cijenu proizvoda nisu uračunati troškovi dostave.

Jedna od posebnih značajki ovog proizvoda je da sadrži carrageenan, prirodni ekstrakt dobiven iz morskih algi. To ga čini organskim i veganskim, što je odlično za one koji preferiraju prirodne proizvode i brinu o okolišu.

Loyalty program

1 na zalihi

2u1 gel za masažu i lubrikant pruža dvostruko zadovoljstvo – možete ga koristiti za masažu tijela ili kao lubrikant tijekom intimnih trenutaka.

  • Jedna od posebnih značajki ovog proizvoda je da sadrži carrageenan, prirodni ekstrakt dobiven iz morskih algi. To ga čini organskim i veganskim, što je odlično za one koji preferiraju prirodne proizvode i brinu o okolišu.
  • Također, ovaj gel ima poseban učinak borbe protiv vaginalne suhoće ili osjećaja suhoće, pružajući vlažnost i ugodnost tijekom intimnih trenutaka.

Važno je napomenuti da je ovaj gel medicinski proizvod, posebno formuliran za upotrebu u genitalnom području. To ga čini sigurnim za korištenje i daje vam povjerenje da brinete o svom intimnom zdravlju.

Jedna od dodatnih prednosti ovog proizvoda je njegova ekološki osviještena ambalaža. Eco-Tube je izrađen od obnovljive sirovine, što smanjuje negativan utjecaj na okoliš.

S ovim jedinstvenim 2 u 1 proizvodom, možete uživati u senzualnoj masaži i istovremeno osjetiti uglađenost i vlažnost tijekom intimnih trenutaka. Pruža vam potpunu slobodu da se prepustite intimnim trenucima, znajući da brinete o sebi i o okolišu.

Težina 0.258 g
Dimenzije 18.4 × 4.7 × 4.7 mm
Količina

200 ml

Na bazi vode

Da

Proizvođač

Marka

Zemlja porijekla

Austrija