Pokloni za dan žena - nagradne igre Kinky

Osvojite poklon za dan žena u nagradnim igrama

Žene su čudesna bića! Strastvene, svestrane, moćne i većina je uvijek u pokretu zbog poslovnih i obiteljskih obveza, koje još uvijek u mnogim slučajevima uglavnom padaju na ženska leđa. Žene zaslužuju odmor, zar ne? Žene zaslužuju i više od toga, zato Kinky.hr za Dan žena 8. ožujka 2024. daruje ženama dva proizvoda iz našeg asortimana ženskih seksualnih igračaka. Kao poklon za Dan žena, odabrali smo najprodavanije igračke iz našeg Kinky asortimana: Mia Rose stimulator klitorisa i vibrirajuće jaje Amour. U ovom članku saznajte kako osvojiti Kinky poklon i o kakvim poklonima se radi.

1. nagradna igra

Osvojite Mia Rose stimulator na She.hr

Prvi poklon za dan žena omogućuje portal She.hr, a pravila su jednostavna. Potrebno je slijediti navedene upute i Mia Rose stimulator klitorisa, jedan od najboljih stimulatora za žene, može biti Vaš.

Pravila su jednostavna:
  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišite #shehr
  2. Pratite Facebook i Instagram Sex Shopa Kinky.hr
  3. Pratite She.hr putem društvenih mreža:
  4. Možete se prijaviti samo jednom
  5. Prijave se zaprimaju do 8. ožujka točno u podne.

Više o Mia Rose stimulatoru i pravilima nagradne igre možete možete pročitati ovdje: Kako postići orgazam od kojeg će vam klecati koljena?

2. nagradna igra

Osvojite JOPEN Amour vibrirajuće jaje na našem Instagram profilu

Amour vibrirajuće jaje najprodavaniji je proizvod u Kinky shopu uz Mia Rose stimulator i zato smo ga odabrali kao poklon za dan žena. Amour Jopen je elegantno dizajnirano jaje za vrhunsko zadovoljstvo. Ima pet brzina, sedam načina vibriranja i dolazi s daljinskim upravljačem velikog dometa.

Da biste osvojili ovaj proizvod pravila su sljedeća:
  1. Podijelite objavu s linkom kinky.hr na Instagram story
  2. Lajkajte objavu
  3. U komentaru označite minimalno tri osobe.

Nagradna igra traje do 12 sati, 8. ožujka 2024., a izvlačenje dobitnice je na dan žena.

Zaigrajte se i osvojite poklon za dan žena

Pravila za prvu nagradnu igru koju provodi She.hr i pravila za drugu nagradnu igru u kojoj možete sudjelovati na našem Kinky Instagram profilu, vrlo su jednostavna, a možete sudjelovati u obje nagradne igre kako biste povećali šanse za dobitak bar jednog poklona. Dobitnice će biti izvučene slučajnim odabirom, a imena dobitnica bit će objavljena, u oba slučaja, u komentarima objava u kojima se provodi nagradna igra.

Zaigrajte i Vi i osvojite vrijedne poklone za Dan žena i “odmorite” uz najbolje sex igračke iz Kinky shopa. 😘

Podijeli s prijateljima