Novotvoreni sex shop - novi sex shop

Dobro došli u novootvoreni sex shop Kinky.hr

S ponosom predstavljamo naš novootvoreni sex shop Kinky.hr, Vašu novu trgovinu seksualnih igračaka, seksi donjeg rublja i drogerijskih proizvoda. Želimo da Kinky.hr postane Vaš novi sex shop gdje ćete opušteno i sigurno kupovati online i slobodno biti kinky, baš kao i mi!

U ponudi imamo sve što vam treba za siguran seks, za zabavu i ispunjen seksualni život. Naša misija je ostvariti Vaše kinky snove seksualnim igračkama vrhunske kvalitete od materijala sigurnih za tijelo, koje će pružiti nevjerojatno zadovoljstvo, osjećaj sigurnosti i luksuza. Uz to, u našem novom sex shopu možete pronaći i veoma izazovno donje rublje za žene i za muškarce, a osim toga u ponudi imamo i širok asortiman drogerijskih proizvoda.

Osim što nudimo najkvalitetnije seksualne igračke poznatih i pouzdanih proizvođača iz EU, našim kupcima u Kinky sex shopu želimo pružiti i vrhunsku uslugu. Svim kupcima na raspolaganju je pomoć profesionalnog prodavača kojem možete postaviti sva pitanja o proizvodima, načinima na koje se koriste i sl. Komunikacija s prodavačem je potpuno anonimna, a razgovor možete započeti klikom na “chat ikonu” u donjem desnom kutu stranice.

U nastavku saznajte više o našem asortimanu, planovima i ciljevima Kinky sexy shopa.

Sadržaj članka:

Kinky asortiman

Kinky sex shop nudi proizvode vrhunske kvalitete poznatih proizvođača seksualnih igračaka. Robu nabavljamo isključivo od dobavljača iz Europske Unije i pažljivo biramo samo najbolje seksualne igračke.

Seksualne igračke

Sve seksualne igračke u našoj trgovini napravljene su od materijala sigurnih za zdravlje, što znači da ne sadrže štetne tvari. Većina seksualnih igračaka napravljena je od mekanog silikona ili drugih materijala poput TPE-a koji oponašaju teksturu i osjećaj prave ljudske kože.

Silikon i TPE su materijali koji najvjernije oponašaju teksturu ljudske kože, zato se najčešće koriste za izradu seksualnih igračaka. Veoma su popularne seks igračke od TPE-a, poput ovog realističnog dilda dvostruke gustoće: Dildo dvostruke gustoće 20 cm. Unutrašnjost ovog dilda je tvrđa, a izvana je mekan kako bi stvorio posve realističan osjećaj pravog penisa.

Naravno, u našem novootvorenom sex shopu možete pronaći i seks igračke od drugih materijala, kao što je borosilikatno staklo. U ponudi imamo kolekciju vrhunskih Icicles dilda od stakla, koji su poznati po tome da traju čitav život. Borosilikatno staklo je veoma čvrst materijal, otporan na udarce i neporozan, što ove seksualne igračke od stakla čini potpuno sigurnima za korištenje. Budući da je staklo neporozan materijal, razmnožavanje bakterija je ograničeno, a čišćenje takvih igračaka je vrlo jednostavno.

Vrste seksualnih igračaka

U glavnom izborniku našeg novog sex shopa, kategoriju “seksualne igračke” podijelili smo u nekoliko potkategorija pomoću kojih možete lakše pronaći vrstu seksualnih igračaka koje vas zanimaju. Kategorija je podijeljena na ove potkategorije:

Seksi donje rublje

Asortiman seksi donjeg rublja pažljivo je biran, baš kao i asortiman seksualnih igračaka. Naš novootvoreni sex shop Kinky.hr u ponudi ima širok asortiman seksi donjeg rublja za žene i muškarce. Osjećajte se seksi i zavodljivo uz luksuzno sexy donje rublje koje naglašava Vašu seksualnu privlačnost.

Novootvoreni sex shop Kinky.hr - Ponuda sexy donjeg rublja za žene

Seksi donje rublje za žene

Naš novi sex shop u kategoriji žensko donje rublje sadrži nevjerojatno sexy komplete, grudnjake i gaćice u kompletu ili pojedinačno te fetiš odjeću za žene, sexy čarape, spavaćice i Bodystocking. Kategoriju “seksi donje rublje za žene” također smo podijelili u nekoliko manjih kategorija:

Seksi donje rublje za muškarce

Kategoriju “seksi donje rublje za muškarce” isto tako smo podijelili u nekoliko manjih kategorija:

Drogerija

U novootvorenom sex shopu Kinky.hr, u kategoriju proizvoda “Drogerija“, uvrstili smo samo najkvalitetnije lubrikante, kondome, sredstva za održavanje seksualnih igračaka i druge drogerijske proizvode poput ulja za masažu, sredstva za održavanje seksualnih igračaka, gelove, kreme i sprejeve.

Taboom Glow in the dark BDSM seks igračke - Novi sex shop

Novootvoreni sex shop koji brine za Vaše zdravlje i sigurnost

Kinky sexy shop otvoren je s ciljem da na tržištu zadovolji potrebu kupaca za kvalitetnim proizvodima, a uz to ide i odgovornost prem kupcima i njihovom zdravlju. U našem sex shopu možete pronaći isključivo proizvode sigurne za korištene koji su napravljeni od kvalitetnih materijala.

Naša misija je unaprijediti Vaše seksualno zdravlje i iskustvo korištenja seksualnih igračaka u Vašim solo igricama ili s partnerom. Zato smo u ponudu uvrstili seksualne igračke koje možete koristiti samostalno ili s partnerom, poput vibratora na daljinsko upravljanje s aplikacijom, kojom možete povezati vibrator s pametnim telefonom i prepustiti partneru kontrolu nad funkcijama vibratora.

Jedan takav vibrator za parove bismo izdvojili iz ponude, a radi se o Sync We-Vibe vibratoru za parove. Napravljen je od najkvalitetnijeg silikona, ima daljinski upravljač i možete ga povezati s pametnim telefonom. Ima sedam načina vibriranja i tri brzine. Vodootporan je, baterija se može puniti, a uz njega ide i prekrasna kutija u koju ga možete diskretno pospremiti do sljedećeg korištenja.

Kinky jamči diskreciju i privatnost

Naš novootvoreni sex shop poštuje privatnost svakog kupca i osigurali smo sve kako bi zajamčili diskreciju prilikom kupovine u našem web shopu, a jednako tako i prilikom dostavljanja Vaših narudžbi.

Diskretna dostava Kinky paketa

Narudžbe s novog sex shopa Kinky.hr šalju se DPD-om, a paket je veoma diskretno zapakiran bez obilježja našeg novootvorenog sex shopa. Pošiljatelj naveden na paketu je tvrtka Bad Bunny j.d.o.o., a, narudžbe kupaca pakiramo u kvalitetne kartonske kutije i ispunjavamo ih dodatnim papirnatim materijalom kako bismo ispunili prazninu i osigurali da Vaša narudžba stigne na Vaša vrata potpuno zaštićena.

Za više informacija o dostavi, sigurnoj online kupovini, povratu kupljene robe i reklamacijama provjerite stranice u izborniku u podnožju stranice. Sve informacije nalaze se i u skočnim prozorima ispod svakog gumba “Košarica”, na stranicama proizvoda.

Kinky korisnička podrška

Ako ste kinky, ne brinite. I mi smo! 😉 Kupcima novootvorenog sex shopa Kinky.hr dostupna je podrška profesionalnog kinky prodavača koji je uvijek spreman odgovoriti na sva Vaša kinky pitanja. Razgovor preko chata, koji možete pokrenuti klikom na gumb u donjem desnom kutu, potpuno je anoniman i siguran. Možete postaviti našem prodavaču bilo koje pitanje i odgovor će stići odmah.

Ako Vam se prodavač ne javi u roku od nekoliko minuta, dobit će bičem po guzici. 😈

Kinky planovi za naš novi sex shop

Želimo da naš novootvoreni sex shop postane vaše jedino i omiljeno mjesto za kupovinu seksualnih igračaka, donjeg rublja i drogerijskih proizvoda. Zato ćemo dati sve od sebe da kupcima pružimo najbolju ponudu i najkvalitetniju uslugu.

U budućnosti ćemo oplemenjivati ponudu novim seksualnim igračkama i drugim proizvodima iz ponude, stoga Vas pozivamo da nas pratite na društvenim mrežama ili se pretplatite na Kinky newsletter kako bismo Vas na vrijeme informirali o novim proizvodima, proizvodima na akciji i posebnim pogodnostima kupovine na Kinky.hr.

Vaš Kinky 💋

Podijeli s prijateljima