Otkad smo otvorili naš Kinky shop, marljivo radimo na poboljšanju iskustva korištenja našeg web shopa i stalno obogaćujemo asortiman novim proizvodima. Također, brinemo da opće zadovoljstvo kupaca bude najbolje moguće, zato smo na temelju prikupljenih povratnih informacija uveli neke promjene u web shop i poslovanje. U nastavku saznajte što je novo na Kinky.hr.

Novi Kinky partneri za dostavu

Do sada smo stekli mnogo zadovoljnih kupaca i većina narudžbi je prošla bez ikakvog problema, ali nekoliko puta nam se dogodilo da je dostava kasnila, posebno u vrijeme blagdana.

Iako nemamo nikakvog utjecaja na kvalitetu usluge kurirske službe s kojom surađujemo, zaradili smo dvije loše ocjene kupaca, što je bilo dovoljno da pokušamo osigurati još pouzdaniju dostavu paketa s drugim partnerima – Overseas Expressom.

Overseas Express

I uspjeli smo! Sada naši Kinky paketi uvijek stižu na vrijeme, u roku od 24 do 48 sati za kontinentalni dio Hrvatske i od 48 do 72 sata za otoke i mjesta s posebnim režimom dostave.

Novi popularni proizvodi

Kinky shop redovito svoj asortiman obogaćuje novom ponudom seksualnih igračaka, a sada smo nabavili jednu od najpopularnijih igračaka za žene, koju želimo istaknuti.

Mia Rose zračni stimulator klitorisa u obliku ruže

Mia Rose stimulator je najpopularniji i najrecenziraniji zračni stimulator klitorisa na tržištu. Malen je, snažan i spektakularnog dizajna u obliku ruže – savršen spoj elegancije, ženstvenosti i tehnologije. Napravljen je od medicinskog silikona, vodootporan i može se puniti.

Kinky Valentinovo – Popust od 15% na sav asortiman.

Uskoro nam dolazi i Valentinovo, dan za koji se valja pripremiti, a u Kinky shopu to možete učiniti uz 15% popusta na sav asortiman. Sve što trebate učiniti da biste primijenili popust na željene proizvode je u košarici upisati kôd: VALENTINOVO15.

Podijeli s prijateljima