Razlika između vibratora i dilda

Kupujete svoju prvu seks igračku i pitate se što odabrati, vibrator ili dildo? Iako obje igračke mogu replicirati penis, zapravo su to dvije različite seksualne igračke. U ovoj objavi osvrnut ćemo se na razlike između vibratora i dilda i saznati koju seksualnu igračku odabrati. Osim razlika između vibratora i dilda, saznat ćemo i koji su najpopularniji vibratori i dilda.

Ovdje saznajte sve o prvoj kupnji u sex shopu i što je važno kod odabira seksualnih igračaka: Prva kupnja u sexy shopu – Što je važno kod odabira igračaka?

Razlika između vibratora i dilda

Vibratori

Najbolji vibratori često imaju mnogo brzina, načina vibriranja i drugih funkcija poput zračne stimulacije. Mogućnost kombiniranja i upravljanja vibracijama, ove seksualne igračke čini vrlo popularnima. Vibratori su na dobrom glasu i zbog različitih oblika, veličina, a sve su popularniji i vibratori na daljinski.

Dok se dilda koriste uglavnom za unutarnju stimulaciju, vibratori se mogu koristiti i za vanjsku stimulaciju, a zovemo ih stimulatori klitorisa.

Najpopularniji vibratori

Najpopularniji su Rabbit vibratori, a veliku popularnost stekli su kasnih devedesetih godina zahvaljujući seriji Seks i grad.

Naziv “Rabbit” dobio je po nastavku na bazi vibratora koji završava s dva uha nalik na zečje. Duži dio rabbit vibratora služi za umetanje i stimulaciju G-točke dok nastavak u obliku zeca stimulira klitoris.

Najpopularniji vibratori u Kinky sex shopu:

Dilda

Dilda, za razliku od vibratora ne dolaze u velikom broju oblika. Najčešće su falusnog oblika, modelirani prema penisu u erekciji i koriste se za penetriranje odnosno unutarnju stimulaciju.

#funfact

Dildo je najstarija poznata seksualna igračka. Jedan kameni dildo pronađen je u Njemačkoj i star je oko 28 000 godina.

Postoji velik broj različitih dilda s obzirom na vrstu materijala od kojih su izrađeni; od silikona, plastični, stakleni, od lateksa, čelika ili čak kristala.

Najpopularniji dildo

Kako smo već spomenuli, dilda mogu biti napravljena od različitih materijala, primjerice od stakla. Stakleni dildo je čvrst, stoga je savršen za ciljanje vaše točke užitka. Prednost dilda od borosilikatnog stakla je i mogućnost zagrijavanja ili hlađenja, a takav dildo je i vrlo izdržljiv i neporozan.

Za one koji traže više zabave za sebe i partnera izbor dilda u našem seks shopu je velik. U ponudi imamo dvostruki dildo, dildo za strap-on, dildo s vakuumskom čašicom, vibrirajući dildo i mnoge druge.

Najpopularnija dilda u Kinky sex shopu:
Što na kraju odabrati, vibrator ili dildo?

U ovom članku saznali smo koje su razlike između vibratora i dilda, a pri odluci o tome koju seksualnu igračku odabrati, razmislite o materijalu od kojeg je napravljena. Za ugodnije iskustvo i za početak, vibratori i dilda od silikona možda su najbolji izbor. Međutim, ako želite preciznije ciljati svoje točke užitka, razmislite o vibratoru ili dildu od tvrđeg materijala, poput stakla.

U našoj trgovini uz vibratore možete pronaći i vibrirajuća dilda, te analna dilda i još mnogo drugih zanimljivih seksualnih igračaka.

Podijeli s prijateljima