Kako zaraditi novac na onlyfansu?

Od pokretanja 2016. godine, OnlyFans je prikupio više od 190 milijuna registriranih pretplatnika, a kreatori OnlyFansa ukupno zarađuju više od pet milijardi dolara godišnje. Jedna od najprivlačnijih stvari kod OnlyFansa je ta što svoju strast možete pretvoriti u profit bez obzira na broj vaših sljedbenika. No, kako zaraditi na OnlyFansu, koji su glavni načini zarade i kako OnlyFans isplaćuje kreatorima sadržaja njihovu zaradu? Odgovore na ova pitanja saznat ćete nastavite li čitati! 🙂

Kako zaraditi novac na OnlyFansu?

Na OnlyFansu postoje dvije vrste računa: besplatni i premium. Besplatni računi korisnicima omogućuju pristup javnom sadržaju, dok premium računi zahtijevaju plaćanje za pristup privatnom/ekskluzivnom sadržaju autora koje prate.

Izrada OnlyFans računa je jednostavna i besplatna. Evo kako početi zarađivati na OnlyFansu:

 • 1

  Idite na OnlyFans.com i kliknite na gumb “Stvori račun”.

 • 2
  Unesite svoju adresu e-pošte, korisničko ime, lozinku i druge potrebne detalje.
 • 3
  Odaberite vrstu računa koju želite – besplatni ili premium račun, a zatim odaberite želite li biti pojedinačni kreator OnlyFansa, tvrtka ili organizacija.
 • 4
  Postavite načine plaćanja.
 • 5
  Odaberite želite li prihvatiti plaćanja u američkim dolarima ili drugoj valuti kao što su EURO ili GBP.
 • 6
  Prilagodite svoj profil dodavanjem slika, videozapisa, biografije itd.
 • 7
  Razmislite o postavljanju prilagođene poruke dobrodošlice za pozdrav novim pretplatnicima.
 • 8
  Također možete postaviti klubove obožavatelja za pretplatnike ekskluzivnog sadržaja, stranicu trgovine za prodaju robe itd.

Nakon što dovršite svoj OnlyFans račun i profil, možete početi stvarati i dijeliti sadržaj sa svojim sljedbenicima.

Četiri glavna načina kako zaraditi novac na OnlyFansu

Na OnlyFans platformi možete zarađivati novac na četiri načina: mjesečnim pretplatama, plaćenim postovima, privatnim porukama i napojnicama.

Pretplate

Osnovni način zarade na OnlyFans-u su mjesečne pretplate. Svi korisnici koji žele imati pristup ekskluzivnom i privatnom sadržaju moraju platiti mjesečnu pretplatu. Pretplate se kreću od 4.99 do 50 $ mjesečno.

Da bi vaši korisnici imali razloga plaćati pretplatu, trebali biste održavati svoj sadržaj sviježim i uzbudljivim. Ponudite ekskluzivne fotografije, videozapise ili streamove uživo…

Također možete i ponuditi popuste na mjesečne naknade. Popusti se kreću od 5% do 70% na razdoblja pretplate od tri, šest i dvanaest mjeseci. To je dobar način nagrađivanja vjernih pretplatnika i poticanja drugih da postanu vaši novi pretplatnici.

Plaćeni postovi (Pay per view – PPV)

Budući da su mnogi novi kreatori oprezni u skrivanju svog sadržaja, plaćeni postovi (ili PPV) omogućuju vam da naplatite dio sadržaja, a ostatak nudite besplatno.

Tako možete selfi i ostale fotografije koje ne prikazuju golotinju staviti besplatno, laganu golotinju naplatiti 3 dolara, a fotografije ili video zapise koje prikazuju eksplicitan sadržaj naplatiti od 5 do 7 dolara. To je prosjek, a ako mislite da vrijedite više, stavite veće cijene.😊

Maksimalni iznos koji možete naplatiti za plaćene postove je 50 dolara. Također možete objediniti slike i prodati ih s popustom (na primjer: 5 slika za 20$).

Naravno, iznos koji naplaćujete po postu uvelike ovisi o tome što prodajete.

Privatne poruke

Privatne poruke poslane izravno vašim obožavateljima možete naplatiti do 100 USD po izravnoj, privatnoj poruci. Obožavatelji na ovo gledaju kao na vrlo ekskluzivan sadržaj koji je namijenjen samo njima.

Ovo je posebno sjajno ako ste stručnjak u svom području ili imate specijalizirano znanje koje su ljudi spremni platiti ili ste dovoljno kinky da ispunite želje obožavatelja kad je u pitanju seksualan sadržaj.

Kreatori također šalju i personalizirane poruke dobrodošlice svojim novim obožavateljima. Naravno, to je besplatno, ali gradi vjernu publiku. Obožavatelji vole kad im poklonite pažnju.

Napojnice

Još jedna od popularnih metoda zarade na OnlyFansu su i napojnice. Obožavatelji mogu dati napojnicu za vaše pojedinačne postove, privatne poruke, streamove uživo ili jednostavno jer misle da zaslužujete.

Svaki novi korisnik ili obožavatelj može dati napojnicu od 3 do maksimalno 100 dolara dnevno. Nakon četiri mjeseca ta se granica podiže na 200 dolara, ali samo ako je korisnik/obožavatelj minimalno četiri mjeseca na platformi.

Obavezno dodajte svoj bankovni račun prilikom postavljanja računa OnlyFans za pristup značajci napojnice.

Kako OnlyFans isplaćuje kreatorima njihovu zaradu?

OnlyFans uzima 20% svega što zaradite na platformi kako bi mogli pokriti obradu plaćanja, hosting, podršku i bilo koje druge usluge temeljene na platformi.

Za autore u većini zemalja postoji minimalni iznos povlačenja zarade od 20 USD, a možete zatražiti isplatu kada vi to želite ili postaviti automatska ponavljajuća plaćanja na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi. Potrebno je otprilike dva radna dana da isplata sjedne na vaš račun.

Ne zaboravite na poreze!

Autori OnlyFansa smatraju se neovisnim izvođačima, tako da morate platiti porez na dohodak. Veličina poreza i način plaćanja ovise od države do države. Imajući to na umu nemojte odmah potrošiti svu zaradu, kako ne bi postali dužnici prema državi.😊

Savjeti za kreatore OnlyFansa

 • 1

  Odlučite želite li stvoriti svoj račun pod lažnim ili pravim imenom: Pažljivo razmislite i poduzmite sve mjere opreza.

 • 2

  Iskoristite prednosti društvenih mreža: Jedan od načina privlačenja prometa na vašu stranicu OnlyFans je korištenje platformi poput X-a, Instagrama i TikToka. Ove platforme, kao što već znamo, ne dopuštaju necenzurirani sadržaj, stoga pripazite što dijelite.

 • 3

  Pronađite nišu koja nije previše zastupljena: Možete koristiti svoje hobije (kuhanje, sport), svoje zanimanje (bankar, medicinska sestra, student), kao i fizičke atribute da biste stvorili privlačan sadržaj, a možete koristiti i erotske igračke.

 • 4

  Visokokvalitetni sadržaj je ključan: Ovo se pravilo primjenjuje na sve vrste sadržaja. Razmislite o kvaliteti zvuka i osvjetljenju! Svaki kreator će imati svoj stil, ali morate isporučiti kvalitetan sadržaj kako bi maksimizirali zaradu na OnlyFansu.

 • 5

  Ne očekujte previše u početku: Vaš prvi tjedan, ili čak mjesec, bit će razočaravajući ako uđete s velikim očekivanjima. Uspjeh i zarada na OnlyFansu zahtjeva strpljenje i uporan rad, poput vođenja bloga ili drugih društvenih mreža.

 • 6

  Budite spremni uložiti u rad: Fotografiranje, snimanje, određivanje cijena sadržaja, istraživanje onoga što gledatelji žele, interakcija s obožavateljima – sve to i još mnogo toga će biti u opisu vašeg novog posla.

Zaključak: OnlyFans je odlična platforma za zaradu

OnlyFans je platforma koja nudi pregršt načina za zaradu, a koliko možete zaraditi ovisi o vama i koliko dobro se promovirate. Iako zarada na OnlyFansu može biti vrlo dobra, nećete se obogatiti preko noći. Kao i na svakom poslu, potreban je trud i predanost, a onda stiže nagrada.

Podijeli s prijateljima