Vakuumski dildo od siliikona

Ako tražite zabavan način da uživate u užitku bez upotrebe ruku, vakuumski dildo bi mogao biti savršena igračka za seks. Naravno, nakon što nabavite vakuumski dildo, mogli biste se zapitati: “Kako da koristim ovu stvar i na što da je zalijepim?” Pa, ne brinite! Ovdje smo da pomognemo.

U ovom članku saznat ćemo što je vakuumski dildo, kako odabrati najbolji dildo s vakuumskom čašicom, kako ga koristiti i kako osigurati da ostane pričvršćen tijekom igre.

Što je vakuumski dildo?

Jednostavno rečeno, vakuumski dildo je dildo koji se može pričvrstiti na ravnu i glatku površinu. Baza vakuumskog dilda obično je okrugla s plitkim udubljenjem, ali postoje vakuumski dildači s ravnijom bazom ili u obliku srca.

Kako znati koji dildo s vakuumskom čašicom odabrati?

Ako kanite kupovati u Kinky shopu, svaki odabir će biti dobar, s obzirom da smo u svoju ponudu uvrstili isključivo kvalitetne dildače. Kad i naiđete na dildo od PVC-a, budite sigurni da je bez ftalata i siguran za vaše tijelo.

Svejedno, ako želite odabrati najbolji vakuumski dildo, onda birajte onaj od silikona i/ili ABS plastike. Većina ljudi preferira silikonski dildo je je mekan, fleksibilan i super gladak na goloj koži. Silikon i ABS plastika su neporozni materijali, lako se čiste, hipoalergeni su i dostupni u različitim razinama čvrstoće. Osim ABS plastike. Ona je neporozna i lako se čisti, ali je manje fleksibilna od silikona, što može otežati pronalaženje pravog kuta (posebno s vakuumskim dildom).

Niste sigurno trebate li odabrati vibrator ili dildo? Saznajte koja je razlika između vibratora i dilda?

Priprema vakuumskog dilda za upotrebu

Dakle, kupili ste vakuumski dildo savršene veličine, oblika i materijala. Što sad? – Par-tey! 🥳

Prije nego se krenete zabavljati, važno je pravilno pripremiti svoj novi dildo. To samo znači da je igračku prije upotrebe potrebno očistiti, kao i područje na koje ju namjeravate pričvrstiti. Kad je vaš vakuumski dildo očišćen, spreman za pričvršćivanje na pod ili zid, još vam samo treba lubrikant, ali možete se opremiti i ručnikom, jastukom i kondomima kako bi vaše iskustvo bilo besprijekorno i sigurno.

Međutim, najvažnije od svega je očistiti dildo i imati lubrikant pri ruci. Korištenje lubrikanta može dramatično poboljšati osjet smanjenjem trenja između igračke i i vašeg tijela. Samo pazite koji lubrikant birate, ako ste nabavili vakuumski dildo od silikona. Najbolji lubrikanti za korištenje uz silikonske seksualne igračke su lubrikanti na bazi vode, s obzirom da oni na bazi silikona mogu oštetiti igračke od silikona.

dildo s vakuumskom čašicom od silikona svijetle boje kože

Vakuumski dildo od tekućeg silikona

Dildo s vakuumskom čašicom od silikona svijetle boje kože

Pričvršćivanje vakuumskog dilda

Kad je sve spremno i imate sve što vam je potrebno, vrijeme je da pričvrstite vakuumski dildo na odabranu površinu. No, prije nego to napravite na suho, malo namočite podlogu – to će pomoći da vakuumski dildo ostane pričvršćen bez obzira na to kako ga koristite.

Glatke površine najbolje odgovaraju za pričvršćivanje dilda s vakuumskom čašicom, jer omogućuju jače brtvljenje. Ključ za dobro učvršćivanje je primjena dovoljnog pritiska uz lagano uvijanje. Ovaj pokret pomaže stvoriti hermetički spoj između igračke i površine.

Niste sigurni kamo pričvrstiti svoj vakuumski dildo? Evo nekoliko prijedloga:

  • Zidovi ili pločice u kupaonici: Tuš, kada ili pločice pružaju izvrsne mogućnosti zahvaljujući svojim glatkim površinama.

  • Ogledala ili staklena vrata: mogu se naći u spavaćim sobama, kupaonicama ili čak ormarima. Samo provjerite jesu li dovoljno čvrsti da izdrže vašu igru!

  • Rubovi namještaja (stolice/kauči): Neki komadi namještaja imaju ravne rubove savršene za montažu vakuumskog dilda. Samo provjerite stabilnost prije njihove uporabe.

  • Kuhinjske pločice: ako privatnost dopušta, kuhinjske pločice također mogu biti idealna opcija — osobito mramorne ili granitne ploče!

Ovo je samo nekoliko prijedloga, ali budite slobodni eksperimentirati s bilo kojom ravnom, čvrstom i glatkom površinom. Uvjerite se da je površina na koju pričvršćujete dildo prikladna za to, kako biste izbjegli moguće nezgode i – uživajte!

Podijeli s prijateljima