Jesam li loš u krevetu? - 5 znakova da ste loši u krevetu

Sigurno se mnogi od nas pitaju: “Jesam li loš u krevetu?”. Takvo pitanje teško je uopće postaviti parteru, a ako i skupite hrabrosti za to, vjerojatno je da vaš partner neće biti 100% iskren/a.  Ponekad je, međutim, moguće osjetiti da nešto nije u redu tijekom seksa i da seks nije dobar. U ovom članku navesti ćemo nekoliko potencijalnih razloga koji bi mogli utjecati na vašu seksualnu izvedbu i tako pokušati odgovoriti na vaše pitanje “Jesam li loš u seksu?”

Jesam li loš u seksu i kako da postanem bolji?

Biti loš u krevetu nije nešto čega bi se trebali sramiti. Naravno, na svakoga će ta činjenica utjecati drugačije, pa nekome ta tema može biti veoma neugodna za razgovor i zato će je izbjegavati, ali ako mislite da ste loši u seksu, umjesto da prolongirate svoje nezadovoljstvo i nezadovoljstvo partnera/ice, morate skupiti hrabrosti i započeti tu temu – prije ili kasnije.

Ovaj članak bi vam mogao pomoći da shvatite jeste li stvarno loši u krevetu, zato ostavimo taj razgovor s partnerom/icom za kasnije. Možda za vas još ima nade! 🤭

Kako da znam jesam li loš ili dobar u krevetu

5 znakova da ste loši u krevetu

1. Jesam li loš u krevetu ako mi je moj užitak prioritet?

Za tango je potrebno dvoje pa ako ste u seksu usredotočeni samo na ono u čemu vi uživate, a ne marite za to kako je vašem partneru, onda ste loši u krevetu. Vrijeme je da malo razmislite i sagledate seks kao čin između dvoje (ili više) ljudi od kojih svaki želi jednako zadovoljstvo. Posvetite se zadovoljstvu partnera i to je prva stvar koja bi vas mogla učiniti boljim u seksu.

2. Jesam li loš u seksu ako brzo svršim?

Dugotrajan seks često nije najbolji seks i izdržljivost vas neće nužno učiniti dobrim seksualnim partnerom, ali ako žurite i svršite puno prije vašeg partnera/ice, to će vas učiniti lošim. Mnoge žene preferiraju kraći seks, ali ako petljate oko ljubljenja preko predigre do seksa, vjerojatno trebate malo usporiti.

U svakom seksualnom odnosu puno je bolje uzeti malo više vremena da se stvarno oraspoložite, zato ne štedite na predigri. Ako pak imate problema s preuranjenom ejakulacijom, pokušajte s kremom za odgodu ejakulacije.

3. Previše ste usredotočeni na orgazam

Jaz između orgazma je problem prisutan u mnogim vezama. Radi se o razlici između količine orgazama dvoje partnera, a često do njega dolazi jer jedan partner ne shvaća orgazam drugog partnera jednako važnim.

Razlozi zašto nekome može biti teže doživjeti orgazam su brojni, a neki od njih su medicinska stanja, antidepresivi, umor, stres itd.

Ne usredotočujte se na postizanje orgazma. Orgazam nije jedina svrha seksa. Pokušajte biti intimni, strpljivi i unesite malo više sebe u odnos ako partner/ica teže doživljava orgazam.

4. Ne tražite ono što želite

Ako mislite ste loši u krevetu ne znači da ste samo vi loši. Možda je i do toga koliko partner daje vama i kako se vi osjećate za vrijeme i poslije seksa. Ako se pretvarate da vam je seks dobar, zapravo ne dobivate ono što vam je potrebno. Na kraju možete biti razočarani i povrijeđeni nekom vrstom lošeg seksa, a sve može biti drugačije ako postoji otvorena i iskrena komunikacija s partnerom. Biti dobar seksualni partner znači biti iskren prema sebi i prema partneru.

5. Nakon seksa svatko se okrene na svoju stranu

Ako se nakon seksa i dvadeset godina braka svatko okrene na svoju stranu, onda to ne mora značiti da seks nije bio dobar. Nakon dvadeset godina braka dobro je da uopće ima seksa! 🤣😉

No, ako nakon seksa relativno mladi par u tišini okreće leđa jedan drugome, možda nešto nije bilo u redu u seksu ili jednostavno nema naviku maziti se poslije seksa.

Maženje poslije seksa, nekoliko slatkih riječi u uho i nekoliko poljubaca mogu biti savršena prilika za opušteni razgovor o seksu i vrijeme kad ćete možda saznati od partnera odgovor na pitanje “Jesam li loš u krevetu?”.

maženje poslije seksa - jesam li loš u seksu

Niste loši u krevetu, samo trebate raditi na tome da budete bolji

Gotovo svaki problem u seksualnom odnosu može se riješiti razgovorom. Ako ne razgovarate o tome jeste li dobri ili loši u krevetu, ne preostaje vam ništa drugo nego pretpostavljati jedno ili drugo.

Jedan od načina kako započeti razgovor o seksu, da biste saznali od partnera jeste li loši u seksu, jest da razgovor započnete o tome što vam se sviđa. Naprimjer, takav razgovor je prikladan uz ono maženje poslije seksa o kojem smo ranije govorili.

Kad razgovor postane dovoljno opušten, pokušajte razgovarati i o tome jeste li dobri ili loši u krevetu. Pitanje možete postaviti direktno: “Draga, jesam li loš u krevetu?” ili indirektno: “Reci ljubavi, jesam li možda bio pregrub prema tebi?” 🙂

Koji god pristup odabrali, držite razgovor opuštenim i imajte na umu konačni cilj – poboljšati svoj seksualni život. U razgovor ubacite i igračke za seks i zajedno pogledajte našu ponudu vibratora za parove i druge igračke koje biste mogli koristiti zajedno i poboljšati svoje seksualno iskustvo.

Reference:
marriage.com
insidehook.com

Podijeli s prijateljima