Izdavačka načela

Izdavačka načela Kinky shopa temelje se na nekoliko ključnih principa kojima stvaramo točan, vjerodostojan i etički sadržaj. U nastavku su opisana načela koja nas vode u našem radu.

Točnost i vjerodostojnost

Naš primarni cilj je pružiti čitateljima točne, provjerene i ponekad zabavne informacije. Sve što objavljujemo temeljito provjeravamo kako bismo u našim člancima dali pouzdane i najnovije informacije.

Nepristranost i objektivnost

Ponosimo se svojim liberalnim stavom. Uvažavamo sve ljude, svaki rod, svaku seksualnu opredijeljenost i svaki kink, stoga svakoj temi pristupamo objektivno kako bi čitatelji mogli formirati vlastito mišljenje na temelju cjelovitih informacija. Uvijek se trudimo predstaviti činjenice bez predrasuda. Ipak, uvijek ćemo osuditi homofobiju, mizoginiju i slične društveno neprihvatljive stavove koje ćemo otvoreno iznijeti.

Etičnost i odgovornost

Svi naši autori pridržavaju se visokih etičkih standarda i preuzimamo odgovornost za naže greške te smo ih spremni ispraviti čim budu uočene.

Poštivanje autorskih prava

Strogo poštujemo autorska prava i intelektualno vlasništvo. Sav sadržaj koji objavljujemo su ili naši originalni radovi ili su korišteni uz odgovarajuće dozvole i priznanja autorima. U slučaju korištenja tuđeg materijala, uvijek navodimo izvor i autora.

Naša izdavačka načela su temelj našeg rada i omogućuju nam da pružimo kvalitetan, vjerodostojan, etički i zanimljiv sadržaj našim čitateljima.