E-stim vibrator Electric Eric Black Edition

Recenzija proizvoda: Elektrostimulacijski vibrator Electric Eric Black Edition

Electric Eric je punjivi e-stim vibrator marke MyStim. Dizajniran je za unutarnju električnu stimulaciju. Ima osam načina vibracije i pet varijanti e-stimulacije plus program za vježbanje mišića dna zdjelice. Djeluje kao vrlo kvalitetna sex igračka. Drška je napravljena od čvrste sjajne plastike, a tijelo vibratora je napravljeno od glatkog i mekanog silikona.

E-stim vibrator Electric Eric Black Edition

Značajke Electric Eric vibratora s električnom stimulacijom:

  • izuzetno tih
  • vodootporan
  • 2 ekstra jaka motora
  • 8 programa vibracije s 5 razina intenziteta
  • 5 programa električne stimulacije s 10 razina intenziteta
  • 1 trening program za zdjelicu
  • punjiva litij-ionska baterija
  • 2 godine jamstva proizvođača

Kako radi elektrostimulacijski vibrator?

Postoje tri gumba za kontrolu vibracija i električnih impulsa. Pomoću gumba za uključivanje i isključivanje kružimo kroz načine rada, dok druga dva gumba služe za smanjivanje ili povećavanje intenziteta vibracije ili e-stimulacije.

Electric Eric se može puniti, a jedno punjenje može pružiti i do 3 sata korištenja.

Prikaz funkcija tipki na Electric Eric vibratoru

Funkcijske tipke

Slika prikazuje tipke za kontrolu vibracija i el. impulsa

Vibracije

Ovaj e-stim vibrator ima dva vibrirajuća motora. Jedan blizu vrha, a drugi bliže sredini. Međutim, snaga vibracija ovog vibratora kreće se na nešto nižoj razini za razliku od drugih vibratora, ali same vibracije niti nisu razlog za kupovinu ove igračke.

Electric Eric je vibrator koji uz vibracije kombinira i električnu stimulaciju, a upravo ta kombinacija je razlog zašto biste trebali nabaviti Electric Eric e-stim vibrator.

Vibracijski programi e-stim vibratora Electric Eric
Vibracijski programi

Vibrator ima 8 razina vibracija

Elektrostimulacijski programi e-stim vibratora Electric Eric
Elektrostimulacijski programi

Vibrator ima 6 razina električne stimulacije

Električna stimulacija

Kombinacija vibracije i električne stimulacije stvara fascinantne osjećaje i pruža iskustvo koje će završiti drugačijim i intenzivnijim orgazmom. Electric Eric je sposoban pružiti osjećaje kao ni jedan drugi vibrator.

U kutiji, zajedno s proizvodom, nalaze se upute za korištenje koje detaljno objašnjavaju kako koristiti Electric Eric e-stim vibrator.

Kratke upute za korištenje:
Prikaz površine vibratora Electric Eric koja provodi električne impulse

Elektrostimulacijska površina

Slika prikazuje površinu koja provodi električne impulse

Program za vježbanje dna zdjelice

Uz Electric Eric e-stim vibrator, ako poželite vježbati mišiće dna zdjelice, nisu vam potrebne kegelove kuglice. Ovaj vibrator ima i funkciju za izvođenje kegelovih vježbi uz koju ćete poboljšati svoje fizičko zdravlje i uživati u isto vrijeme.

Za uključivanje ove funkcije pritisnite tipku e-stim i prijeđite na šestu opciju. Svjetlo će promijeniti boju u zelenu, a zatim možete namjestiti intenzitet e-stim kegelove vježbe. Pogram kegelove vježbe podržava i vibracije koje možete i ne morate koristiti.

Za izlazak iz ove opcije pritisnite e-stim gumb ili ga pritisnite i držite kako biste u potpunosti isključili vibrator.

Čišćenje i održavanje

Za čišćenje Electric Eric elektrostimulacijskog vibratora možete koristiti sredstvo za čišćenje kako biste osigurali maksimalnu čistoću. Nanesite sredstvo za čišćenje na vibrator, ostavite da djeluje tri minute i zatim isperite.

Budući da je ovaj vibrator vodootporan, očistiti ga možete i antibakterijskim sapunom i toplom vodom. Nakon čišćenja ostavite ga da se potpuno osuši i zatim ga spremite na čisto mjesto.

Reference:
mystim.com

Podijeli s prijateljima